Voksenflyverdragten

HOME OF HOUSE DOCTOR

img_6230

HOLY MOLY… har lige været til møde et sted, hvor jeg ganske enkelt ikke ville hjem fra igen… Jeg tror, at de fleste kender dem – måske også uden at vide at de kender det, for vil nok ikke lyve hvis 60 % af de danske hjem har et eller andet i fra et af de førende interiør firma;  – HOUSE DOCTOR

Deres showroom er så vild så inspirerende, at uanset hvor du kigger hen siger du bare WOW…. – Ja sådan nogle steder ved jeg godt findes mange af… Men forskellen er blot at de formår at gøre det på den mest hyggelige måde – så du føler dig hjemme i lige det du træder ind… Eller egentlig allerede udenfor med alle deres små oaser… Der er så hyggeligt…

HOCTOR DOCTOR er et af mine ynglings interiør brands, jeg synes, at deres produkter, oser af den “danske Hygge”, hvilket nok også er grunden til at de hitter så meget i udlandet… 🙂 Alle vil have lidt af den danske “Hygge” som vi er så kendt for. Deres katalog er enormt og du kan få alt fra sakse, bestik, lamper, krukker, sofaer, borde, tallerkner, glas – jamen ALT til hjemmet og haven og samtidig har de også krydderierne, Nicolas Vahé og velværeprodukterne Meraki. 

Så tænkte lige, at I ikke skulle snydes for lidt af deres showroom….. I love IT…. 🙂

img_6224 img_6237 img_6236 img_6235 img_6234 img_6233 img_6232 img_6225

 

 

Hvis jeg kunne havde jeg slænget mig i deres lille haveoase, de har lavet som det første, når man træder ind… Gjort mig usynlig og så bare nyde det og hyggen omkring mig… 🙂 Samtidig med at have kigget på de mennesker der kommer ind af døren, – med lige så store øjen og smil på læben – som førsthåndsindtrykket gjorde ved mig… Det er her de trækker butikkerne hen for at købe ind til os forbrugere…. og nøj hvor må det være svært at være indkøber – Jeg ville at have købt hele bixen…. 😉

 

Ja mit indretningskonsulenthjerte blev simpelthen nød til at dele lidt af det med jer……

 

Dejlig weekend til jer alle… 🙂

text

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Voksenflyverdragten