Er Danmark klar over hvor stort det bliver... ??

Hvor mon de er ???!

 

img_6329

Nøj, hvor har jeg bare lyst til at sende en lille SMS… Altså det kan jeg også godt, men jeg ved, at jeg ingen svar får…. 24 timer uden kontakt til manden. Jeg ved faktisk ikke en gang, hvor han og resten af holdet er…. Lidt spændende ikk’ 😜😜??? For det er jo ikke fordi, at vi normalt sådan sms’er helt vildt – så tror egentlig bare, at det er det, at jeg ved, at jeg bare slet ingen kontakt har, det gør da, at man VIRKELIG savner det….  🙂

Men nej nu er Mr. BS kommet tilbage til klubben og han har kun været ansat i en lille Måned, så er kontakten til vores mænd blevet cuttet…igen….. 😉 Sidste gang det her skete, var for præcis 3 år siden, hvor de skulle på en overlevelsestur i NORGE, den gang var det 3 dage uden kontakt… og den gang var det også BS, ( 🙂 ) der havde arrangeret det. – 3 dage…!! Måske er det ingenting for nogle af jer… Men det er altså længe, når der derfør aldrig var gået én dag i over 9,5 år uden kontakt…..!!!!  Så mindes det som VIIIILDT lang tid…. Drengene ved jo at her i opstarten er farmand lidt mere væk, med ture som denne, træningslejr og træningskampe længere væk – men de plejer, da altid lige i det mindste at kunne sige Godnat over det famøse facetime til ham…. 😉

 

Så et sted derude er manden min og hele FCMidtjylland teamet – i fuld gang med at blive rigtig godt testet, udfordret, presset til det yderste og rystet sammen på ny – Sikkert langt langt inde i en skov, hvor de kun får noget at spise, hvis de selv har fundet det… 😉 En pandelygte var i hvert fald én af de få ting der stod på deres “Huskeliste”. Men det er da også en fed måde at blive ryster sammen på ny …..  Jeg kan ikke huske et transfervindue, der har været så vildt, som det her i FC MIDTJYLLANDS historie…. ( I kan læse mit nyeste indlæg om Transfervindue HER ) …. I hvert fald er der blevet solgt eller lejet så mange ud – og flere af dem var kulturbærerne kræfter – altså jeg tænker jo selvfølgelig også på, de der fulgte med dem som familie og venner…. Ja jeg synes faktisk, at den virkelig stadig gør ondt denne gang  og nu må det vindue rigtig gerne snart lukke helt i…..!!!!! – Men heldigvis er der er også kommet mange nye ansigter til – og det der varmer mig mest; Der er kommet flere “gamle/kendte” ansigter…. Nøj hvor jeg glæder mig til at se dem igen…. Nogle er tilbage på leje – andre er tilbage fra leje… Det er faktisk meget sjældent at det sker – altså at man mødes flere gange undervejs i den professionelle fodbold branche… Men tænker faktisk mere og mere, at det måske mere er unormalt at være i en klub så længe som “vi” har været – og måske er det det, der gør det muligt at samles igen… 😉

Men anyway så glæder jeg mig vildt til, at der igen kommer en sms eller tegn på liv fra manden min…. Glæder mig mest til at høre, hvad BS nu har kastet dem ud i…. Den mand er bestemt også én jeg rigtig glæder mig til at sige velkommen tilbage til… Én ener der ikke findes andre af… Aldrig har jeg mødt så positivt et menneske… – og så han var jo også én af dem, der var med til at løfte trofæet for første gang i klubbens historie  – Den gang for 3 år siden… Så hvis det er opskriften på trofæet -> Nogle dage uden kontakt i opstarten …. Jamen så er det glædelig en opskrift vi gerne bruger igen og igen….. 😉 (man er vel lidt overtroisk ik’ 🙈) Men derfor kan det vel stadig godt føles lidt mærkeligt, ikk’ ?? …. 😉

 

Lige lidt tanker fra én af græsenkerne – lidt endnu… 😉

text

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er Danmark klar over hvor stort det bliver... ??