Jeg har skiftet navn til Louise Hansen.....

Kærlighed nok til mere end ét barn….??

Link til kjolen fra Lykkebylykke her  

Hvordan kan man have kærlighed nok til mere end ét barn…. ??? 

Spørgsmålet fylder så meget inde i hovedet, når man sidder og revner af stolthed imens man kigger på sit første fødte barn…. Glemmer aldrig, da en sygeplejerske stod i elevatoren op til barselsgangen den gang på Silkeborg Sygehus, og sagde netop, at man slet ikke kan forstå, at man har kærlighed nok til at dele med flere børn, når man får sit første “- Men bare rolig det har man!”  Det blik hun kiggede på mig med, da hun sagde det, gjorde at den tanke eller  frygt aldrig har strejfet mig – heller ikke da en lille spunk nr. 2 voksede inde i maven på mig…. 😉

Men efter den sidste uge, hvor største sønnen, har været på ferie i det nordjyske ved familie og venner… Har en lille konstatering ramt mig lidt…

Aldrig har jeg været SÅ længe væk fra ham…. og savnet har virkelig givet knuder i maven….. Men SHIIIT hvor har jeg virkelig nydt ikke at skulle DELE mig som mor… For den kære sygeplejeske havde jo ret – Når man får barn nr. to er det ikke fordi, at man skal dele kærligheden, men mere som om man får en portion kærlighed som man ikke anede man havde… og derfor bliver kærligheden bare lige stor…

Meeeen det ændre jo ikke på, at man får én ekstra portion tid eller får SUPER MOM KRÆFTER (selvom man virkelig ønsker det tit),  der kan dele ens opmærksomhed i 2….

Måske det er fordi, at der næsten er 5 år imellem vores drenge… Aldersforskellen kan virkelig mærkes nu – Den store vil lave noget hele tiden, og den lille gør alt for bare at følge bare med – så man lige glemmer at han altså ikke engang er 4 endnu… I hvert fald har jeg virkelig nydt, at kunne give mindste manden min fulde opmærksomhed – helt uden at dele… og kan tydelig mærke, at han også virkelig sætter pris på, at få indhentet en masse søvn, og selvfølgelig mest af alt, at alle husets øjne, fingre, hænder, fødder og hjerter er peget mod ham – den slags opmærksomhed han groft sagt aldrig rigtig har oplevet – i hvert fald ikke på én gang  – men sådan er det vel som 2’er, er det ik’…. ???

Så ja selvfølgelig har man kærlighed nok til flere børn…. Men forstår, da godt dem der siger, at man først prøver rigtig, det at have børn ved barn nr. 2… 😉 Hvorfor er der ingen der sagde den gang, at man nok altid vil have følelsen af, at man i små glimt liiige føler at man ikke helt tilstrækkelig nok, som mor til flere…. 😉

Selvfølgelig er det også pga sommerferien, hvor vi har valgt at få arbejde til at hænge sammen med at drengene har mulighed for at holde deres ferie uden SFO og gæstepleje… – og når farmand jo ikke lige kan tage hele holdet med hjem og træne (selvom det nogle gange føles sådan 😉 ) Så er det lige nogle gange at – tanken for første gang lige har strejfet mig – bare en lille bitte smule…. 😉

– Kunne det måske være nemmere at have fået børnene tættere på hinanden ???!

Ikke at jeg ville ændre noget, hvis jeg kunne, for elsker og har også nydt den aldersforskel på alle mulige punkter, tænker det vel er op til hvem man er  …. Men når man nu er alene med dem, så selvom man bliver ramt af den største kærligheds pil, som kun ens børn kan ramme og smelte et moder hjerte med, når de leger og laver ting sammen…. Så rammer den jo lige så meget, når rastløsheden er for alvor sat ind hos den store og den lille prøver den stores energiniveau – uden at vil acceptere den store forskel på deres søvnbehovs…  – Lige der, er det at man nogle gange ønskede de der SUPER MOM KRÆFTER pludselig kunne dele én op, så man kunne være 2 steder på 2 niveauer – på én gang – Alt imens der jo også er noget mad der skal vaskes, vasketøj der skal støvsuges og et hus der skal laves… Eller måske i en anden sammensætning 😉 Men I ved hvad jeg mener ikk?? 😉

Så Igen må jeg bare sige RESPEKT, til jer der har flere børn …. Hvordan filan,  kan I opdele opmærksomhed endnu mere ??  – Bliver man måske ramt af Super Kræfterne ved barn nr. 3 ??! 😉

Når alt det er sagt, så må I virkelig ikke misforstå mig, for selvfølgelig vil jeg jo på ingen måde have noget eller nogen foruden….. Det er jo ikke fordi vi har vanskelige børn… Tvært imod … De er jo bare 2 steder i deres liv lige nu – og ja de mærker sikkert ikke de små moments i hverdagen, hvor moderen hun står med lukkede øjne og ønsker sig længere af de forbandet blækspruttearme eller måske bare flere  ….. 😉

Jeg synes blot, at der som oftes bliver talt om det, at skulle dele sin kærlighed, ved at få flere børn…. Opmærksomheden bliver ikke rigtig omtalt og det skylder vi mødre hinanden lidt at forberede hinanden på….  Gør vi ikke?? 😉  Selvfølgelig ikke på en skræmmende måde, for det at være mor – er den største gave… – og det er jo bare i små glimt, hvor moderhjerte kan bløde lidt, over ikke at kunne være alle steder…  Jeg Elsker vores lille team af  krudtugler og elsker at de holder mig igang …. 😉 – Men kan altså virkelig mærke det sunde i både at have lidt alenetid og savne meget – er det ikke ??? ….. Nu glæder jeg mig, i hvert fald, som en tosse til at hele familien igen er samlet og jeg igen også kan kramme og kysse min ældste søn – Jep jeg kysser mine drenge, uanset hvad MOR-Politiet siger 🙂 For det vil jeg blive ved med – Om de synes om det eller ej…. 😉

De må aldrig tvivle på, at selvom jeg ikke lige altid kan kigge deres begges vej på samme tid

– Så vil jeg altid have Kærlighed nok til dem begge…. 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har skiftet navn til Louise Hansen.....