NEMME Sunde Pandekager - eller vafler - Du bestemmer selv ...

Mit nye yndingsrum 2.0…. FøR/EFTER…

Aldrig før har jeg brugt så meget tid herinde… 🙂

Et rum jeg ellers normalt næsten kun bevæger mig ind i, når der skal gøres rent  – Nemlig gæste badeværelset. Men det er nye tider nu – For nu kan jeg tage mig selv i at åbne døren derind til, bare lige for at at kigge lidt – måske endda stille mig ind i bruseren, fordi jeg liiiiiige skal mærke fornemmelsen igen, af at træde ind i det helt ny rum, vi har fået efter at MULTIGLAS har været forbi med tryllestaven.

Vinklen indefra…. Ikke længere indelukket…. 🙂

Men I frygt for at gentage mig selv alt for meget, fra da jeg viste hvilken kæmpe forandring, de har tryllet ved vores andet badeværelse… Så linker jeg lige her – så kan du læse, hvilke tanker og undersøgelser vi igennem laaaaang tid havde gjort os, inden vi blev anbefalet Multiglas, der gjorde valget nemt for os især på grund disse 2 ting.

  • Måden de ville lave det på 

  • Overfladebehandlingen (- Der er genial til badeværelser, hvis den kan, hvad der loves den kan – hvilket jeg selvfølgelig nok skal komme med en tilbagemelding på, når der er gået et stykke tid) 

Men ja, der stod et udmærket bruseparti i forvejen – praktisk og fint….. Vi ønskede bare,  at få et mere ensartet udtryk i forhold til resten af huset – Så, at jeg kan tage mig selv i lige at kigge derind engang til og endda stille mig ind i bruseren bare for at nyde – og fordi jeg virkelig knuselsker det, det har gjort ved vores rum…. Ja det fortæller vist alt om, at vi har fået meget mere end det vi havde forestillet os … Vi har fået ikke bare et, men to helt nye rum…. Der pludselig virker helt enormt store…. Hvilket jo er WIN WIN…. 😉

Nåh, men ikke så meget snak…. Lader før/efter billederne snakke i stedet … Så kan du læse det hele, hvorfor, hvormeget og hvordan i det indlæg her , hvor der også gemme sig flere før/efter billeder…. 🙂 

Før…..

Under tryllestaven fra MultiGlas

Efter trylleriet…..

Igen er de fine messing deltaljer ikke længere skjulte…. 🙂

Er så vild med detaljen med skinnen der ligger udvendigt…. (se mere her)

Så jeg siger det bare lige – igen 🙂 Alt det her har ikke kun lavet trylleslag her i hytten, men den har også åbnet øjnene for, hvad der er mulig at lave af glas…. Jeg blev så dybt fascineret af parret, efter mit første besøg… Som I kan læse om her…. Det er jo nærmest alt, hvad man lige kan drømme som er muligt – De har i hvert fald allerede opfyldt vores drømme….   🙂Så efter at jeg nu ved, at I er flere, der går i byggedrømme/renoveringer eller bare i ren nysgerrighed, synes jeg lige, at vi trængte til et emneskifte fra CORONA-snakken og så sende de varmeste anbefalingen videre herfra…. 🙂

 

2 kommentarer

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEMME Sunde Pandekager - eller vafler - Du bestemmer selv ...