Den Forkerte Tatovør...

“Mor – Jeg ønsker mig en lillesøster….”

“Mor – Jeg ønsker mig en lillesøster..!!!”

 • og så var jeg på vej til at køre i grøften…

Hvor filan kom den sætning fra ?! – Ordet lillesøster er aldrig nogen sinde blevet brugt i vores hus.. Ganske enkelt fordi det ikke findes….

Så selvfølgelig stammer det fra børnehaven,… – Derfor måtte jeg jo lige spørge ham, om han så vidste, hvad det var… ?!

“Ja sådan en Baby..”

Imens alt det her skete, kørte mine drenge og jeg langt ude på landet (ikke noget nyt i det ;).) Vi sad i min nye bil…. MORS DYT….  En stor beslutning er taget… og efter 8 lange – men fantastiske år – er det nu slut med at tænke praktisk !!!!! I en Fiat 500 er der plads til en kvindetaske – men ikke alle de “Små-børns-accessories” som klapvogn/pusletaske xtra tøj, højstol, der jo nærmest har fulgt mig, hver evige eneste gang jeg har bevæget mig udenfor en dør – de sidste 8 år – Ja selv en pakke vådservietter, vil jo virke stor og rodende i sådan en skøn lille dyt… …. Alt har selvfølgelig sin charme – meeeen mon ikke også nogle af jer kender følelsen af, hvor stort det egentlig er – kun lige at skulle huske sin egen taske – med sine egen KVINDE TING i – ingen “Mor-agtigeting” …. Det er da lidt stort og befriende efter så mange år….. ikk??! 😉 Så DET ER SLUT – SLUT…..!!!  …………………………..

Men så kommer, det her lille ønske så fra bagsædet…

Det gør jo et eller andet ved Drengemødre… 🙂  -Altså til stjernerne og tilbage kan jo slet ikke beskrive den kærlighed, man har til drengene …. men tanken om, at lige at få en datter, som man kan lave fletninger på, købe kjoler til, have dybe samtaler om drenge og menstruation og ømme bryster med – altså om nogle år 😉 ) ….. 😉  eller bare så man ikke er i undertal hele tiden …. Så jo – for fan**n da, ville jo lyve, hvis jeg sagde at det ikke rørte lidt ved æggestokkene – da  hans lille stemme spurgte efter en Lillesøster – altså bare en lille smule… Meen så sidder storebror ved siden af og siger “NEEEEEEEJ … Det skal være en lillbror….”  – og selvfølgelig vil det da også være fantastisk… 🙂

Manden min har undskyldt flere gange – for ikke at kan lave piger (sjovt nok er der også lidt stolthed i stemmen, når det bliver sagt 😉 ) – Vi vidste ikke kønnet under hele graviditeten sidste gang – men alligvel var vi ikke i tvivl om, at det ville blive en dreng… – og når man kigger på sine egne drenge – vil man da heller ikke have noget imod, hvis det skulle blive en dreng mere…. 😉

Der der ligger et MEEEEEN, for der er fyyyldt med tvilliger på manden side – og synes man hører om mange der bare liiiige vil prøve at få én til….. 😉 og så kommer der altså også 2 -Det er de jo selvfølgelig også lykkelige for – når de hårde år er ovre . 🙂   Så  det er måske forkert at sidde som mor – i en tid hvor “æggeuret” tikker ud, og tænke vi har det godt, som vi har det… Det hele er så dejligt at selvkørende lige nu…. Ingen Mor-accessories… 🙂 Imens alle siger – “Tænk hvis I fortryder…”

Det gør vi ikke – for vi har jo to dejlige, sunde og raske drenge… hverdagen og weekenderne er pakket op med aftaler, sport og lektier – hvor den mindste stadig bare hænger på som Maskotten… Men snart begynder han jo også at skal køres til alt mulig….  og nu sidder han så også ønsker sig en lillesøster….. Nu havde man jo sluppet tanken – taget beslutningen …. og så sidder éns lille 3 årig søn og beder om noget – som slet ikke er så WUPTI agtig, som han selv tror…

Ved egentlig ikke, hvor jeg ville hen med det her… Men kom bare til at tænke på alle jeres søde beskeder, den gang jeg spurgte om forskellen på 2 og 3 børn…. Ingen fortrød, men mange sagde, at det faktisk var lidt upraktisk med de 3. i forhold til bil, ferier mm… Drillede tit min far engang – og sagde, at han nok håbede jeg var en dreng den gang jeg var inde i maven – da jeg har en storesøster… Men han svarede noget, som jeg tit har tænkt på nu, at han håbede på en pige (mere) for ellers havde de sikkert synes, at 2 var nok -med en af hver – selvom meningen altid havde været 3…. Men det er vel bare sådan vi altid vil have det er det ikke….. – Man skal jo bare være taknemmelig for at man har sunde og raske børn – og følelsen af at familien er komplet – når man ellers ved, hvordan det føles … ?!  😉

 

2 kommentarer

 • Uhh, kan sagtens fortå dig:-)
  Som mor vækkes ønsket om liiiige en til, så snart nogen sår ideen hos os.
  Tænk dig, jeg er 55 år og stadig lidt ærgerlig over at jeg ikke fik nr. 4;-)
  MEN så er der jo børnebørnene for mit vedkommende..
  Tænk dig rigtigt godt om, for lige pludselig er det deinitivt slut med at kunne få flere:-)
  Dejlig søndag aften til dig og dine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puha det er da for alvor en af de kommenterer som sætter tankerne igang – Nr 4 – Virkelig ??? Hvor er du da sej – og uden tvivl den sejeste Mormor i stilletter 🙂
   Ved ikke lige om jeg tør takke dig – du har jo virkelig sat kriller i mine tanker 😉
   Dejlig aften til dig og dine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den Forkerte Tatovør...