Når det hele er meget større end fodbold....

Når Coronaen banker på ….

Sidder og læser sms’en igennem igen og igen…

Det- som var så langt væk – stod pludselig og bankede på vores egne dører…

Det, som mest af alt lyder som den øl manden min ellers har en kærlighed til – helst med en lille stykke Lime i… Er pludselig en virus der har spredt sig i fiberbåndets hast… ???

Der i sms’en stod der, at vi nu som familie også skal forholde os til den…

Jeg tog mig selv i at kigge over skulderen, da jeg rendte rundt efter sønnike og spritte hans hænder af efter, at han både havde været til JUDO og til Gymnastik…. Kiggede over skulderen for samtidig med panikken af det uvisse med små step spreder sig mere og mere i kroppen – så ønsker man jo heller ikke at være den paniske febrilske mor – Eller er det måske okay at være det i den her sammenhæng….?!

Jeg kan virkelig ikke mindes, at vi i vores generation har været nød til at forholde os til noget i denne retning ….. ?! At lade sig styre af noget så uhåndgribeligt og egentlig også fuldstændig uforståeligt….. Folk snakker om at vi burde forberede os, hvis landet går stå…. Men hvad F**den betyder det ???

Alt sammen er i selvfølgelig i den rene sikkerhed for at undgå det kan ramme de forkerte mennesker og ende ud i det allermest frygtelige…

Men pludselig at få beskeden om at helst skulle undgå de store mængder af mennesker – ingen koncerter ingen biografture cafeture – og ingen krammere…

– Ingen krammere ???!!

Jeg elsker krammere – og høre til den del der hellere giver et for meget end for lidt…. 😉 og bliver fyldt med energi af at være blandt andre mennesker – Så det rammer da virkelig én. At være en fodboldfamilie – som elsker at se fodbolden – ser nu på et helt tomt stadion gennem fladskærmen…. Jeg prøvede at se fordelen ved det – og tænkte så kunne jeg da rigtig høre, hvad manden min råber på sidelinjen, da mikrofonen plejer at være placeret ved trænerbænken… – Men også den havde de tydeligvis skruet ned for Generelt er der bare blevet SKRUET NED for det hele  – ned for stemning – ned for atmosfæren…- Ikke bare på fodboldkampene – men SKRUE NED knappen for nærmest er jo blevet skamslidt de sidste par dage….

Superligaen prøver (som de fleste andre) at spænde sikkerhedselen alle steder – Det skal og må ikke ramme og påvirke mere og flere….  Men ringene i vandet går vel også videre ud til os familier og videre ud igen til dem vi er sammen med…. At få nogle i karantæne kan koste point – præcis som det koster penge for mange – og liv for alt for mange….

En fuldstændig ligegyldig ting … som glæden jeg idag mærkede over at de cocktailglas jeg har bestilt og ventet på længe, endelig er kommet hjem … Pludselig ramte Skammem mig – (For er det måske naivt med så ligegyldige ting som de materialle nu en gang er )- i troen om livet bare går videre…. Læste i en overskrift igår, at vi Danskere ikke tager det alvorligt nok – Beskeden kom for en dansker gemt i det nordlige Italien… Lige i hjertet af virusen…. Hun har set, hvor hurtig det kan gå og set, hvad det kan gøre – En anden dansker har hamstret mad nok til et helt lager – burde jeg skifte glassenen ud med sådan et lager i stedet ???

Har altid lært at “SMIL DET LUNER” – hjælper på det meste – så det forsøger jeg altid at gøre – men pludselig kommer det hele så vildt tæt på – Det der var så langt væk – florerede pludselig verden rundt i samme hastighed, som en video på de sociale medier… Så står man her lige midt i det midtjyske og kan ikke gøre så meget andet end gå rundt med sin lille “SPRIT DÅSE” – som sin nye trofaste følgesvend … Ja undskyld men det virker bare sådan lidt meningsløst…. Men konsekvenserne kan jo være fatale.

Jeg synes det hele er lidt svært at finde rundt i – Hvilket ben man skal stå på…. ?! Måske fordi det hele bare var så langt væk og nu pludselig var noget vi skal tage stilling til og forholde os til….Men hvordan gør I  ??? Er I blandt dem der begynder at samle et lager sammen, eller har I også troen på, at vi kan klare alt sammen

…..- med spritten i hånden…. 😉 ???

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det hele er meget større end fodbold....