"Håber du er stærkere end virussen, min skat... !!!"

Pøller på væggen…

“Mor – det ligner jo pøller….!!!”

Nok ikke lige, det man havde regnet med at høre – men så må det jo nok hellere hænge på badeværelset…. 😉

Nu har jeg endelig fået kastet mig ud i det dersens’ skum-kunst… Noget jeg så for første gang hos den inspirerende Julie Wittrup Pladsbjerg på instagram for flere år siden….. og har altid tænkt, at når jeg lige finder tiden vil jeg også prøve…. Den har jeg så ikke lige haft – og var faktisk ude i om, jeg skulle købe et af dem, som mange sælger… Men blev alligevel lidt for nærig, da jeg så hvilke priser…. Men på den anden side forstår jeg dem godt nu… For det tager da lidt tid… 😉 Men på den anden side er det også pisse hyggeligt, sådan selv at prøve – det skaber jo kun endnu mere respekt til alle de fine resultater man ser rundt omkring, hos dem der har kastet sig ud i Skumkunsten…

I var flere der spurgte HOW TO – og ja jeg googlede mig bare frem til det og kastede mig ud i det…. Selve processerne er der ingen kunst i og uden tvivl noget ALLE kan kaste sig ud i – Kunsten i det hele er selvfølgelig at få det til at ligne noget …. Helst andet end bare pøller….. 😉

Så måske I kan bruge det er til noget…. om ikke andet så for, at have lidt sjov – måske har I også nogle i hjemmet, der synes det er sjovt at være med til…. 😉

Fik tilskåret en overskudsplade hos Bauhaus i de ønsket mål (110×110 – så kunne den også lige gå ind i bilen 😉 ) + købte PU SKUM (2 dåser var nødvendigt her)

Lavede små dutter med skumdåsen – og blev overrasket over, hvor store de vokser sig.  Op til 30% større, hvilket man lige skal huske….

Brugte en pind til at sprede det lidt ud for at lave de mindre “pøller” – og så ellers blot lade det tørre og male det den ønskede farve… Jeg brugte blot en rest, jeg havde stående.


Så som sagt, er der jo faktisk ikke så det store kunstværk i selveprocessen – og hvis I synes det lyder sjovt , så prøv lige at tjek #SKUMKUNST , så kan I se alle de muligheder og fine værker, som mange dygtige mennesker har lavet – på alt muligt – vaser, lamper, spejle – ALT -WOW siger jeg bare…. 🙂   For nej, jeg siger på ingen måder at det her er kunst… 😉 Men på den anden side;  hvem vurdere, om pøller ikke også kan være kunst…. 😉 Mindes faktisk den gang, vi havde drengene med ude på HEART MUSEUM, og så hvordan bla. en afføringsmaskine var KUNST….. 😉 (I kan læse det her ) – Og hey det er jo første forsøg, og øvelse gør mester, så skal nok igennem et par “Pøller” mere 😉  Men indtil da hænger det nu der, som et minde om Coronatiden, hvor Taknemmelighed på godt og ondt, er det ord jeg fornemmer vi mennesker har lært mest af i denne tid…. Så det har jeg døbt det….;

TAKNEMMELIGHEDEN….  🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Håber du er stærkere end virussen, min skat... !!!"