Jeg hader Mandagskampe....!

Så så man lige mig…

Ja så så man lige mig … i AFTENSHOWET igår… Holy Shi. … I sidste uge imens vi var på ferie – det var én af de sidste dage, for Kristian var også lige kommet derned. Ferie; er lige med mobilfri hos os. Så havde ikke tjekket min mobil længe, da jeg så ser at der er et ubesvaretopkald og en sms, fra et ukendt nr. Læser Sms’en og bliver fuldstændig mundlam…. De vil have mig i AFTENSHOWET !!!!! Hvad sker der lige… Kunne intet sige, men viste den bare til manden min, som også bare sad med store øjne mens han læste. Men hvad skal man også lige sige – den 4.9.16 havde mit lille univers her 2 måneders fødselsdag – så det hele er gået så stærkt.

aftenshowet 4

aftenshowet

 

 

Fik så snakket med den søde kvindelige journalist, som havde ringet, og de ville allerede at jeg skulle ind mandag – dagen efter vi kom hjem fra ferie – altså igår.. Så jeg indrømmer, at jeg var en smule fra mig selv på turen hjem, da det hele var ved at gå op for mig, hvad der skete. Faktisk var jeg så meget fra mig selv at jeg glemte min pung med ALT i i bilen, som vi havde lejet – så det var jo egentlig lige før at vi slet ikke var kommet hjem.

 

Men hjem kom vi, og jeg kørte til det københavnske igår og blev mødt at af virkelig professionelt hold. Jeg jeg var DØD NERVØS. Nu prøvede jeg jo med TV Midtvest, hvordan det var med kamera, men det her var LIVE.. og man kunne ikke lige sige – “Ej det er en ommer!”. Men da jeg kom derind gjorde hele teamet bag bare, at man faldt helt til ro, alt var så lige til og uformelt, men stadig planlagt ned til mindste detalje. De havde hende her pigen; Nadia, som helt sikkert var tovholderen ude bag ved. Jeg sad og betragtede hende længe, for håber virkelig hun ved, hvor stort et job hun gør. Lige fra man kom, blev man mødt med et kæmpe smil,- folk havde forskudte mødetider, men hun tog sig tid til hver enkelte og forklarede alt hvad der skulle ske på en meget jordnær og afslappet måde – løbende havde hun styr på alt på en cool facon, så selv, da det hele gik live på – kunne der på ingen tidspunkt spores det stressede scenarie ude bagved, som jeg havde en forestilling om ved LIVE shows.

I bilen mod KBH

Meget nervøs I bilen mod KBH😱

Så var det min tur og jeg blev bedt om at sætte mig i sofaen og vente til de havde lavet deres lille intro til indslaget – og hold nu k… hvor sad jeg og grinte indvendigt. De havde jo valgt at google hotte frække sexede fodboldfruer og vise en masse billeder af det – efterfulgt af en video med Caroline Fleming, Victoria Beckham og Shakira…. og bliver kameraet vendt over mod mig … 🙈 Skal da lige love for at vi kom ned på jorden i fart igen… !!! 😜 Men det er jo egentlig også lige nøjagtig, det jeg gerne vil fortælle med min blog – At mange har det billede af fodboldverden – men det er kun en lille procent del af den, der får det til at se så bling bling og glamoriøst ud. Jeg kan i hvert fald ikke drage nogen sammenligninger med det billede og den hverdag og livstil vi har.

 

 

AFTENSHOWET 2

Dette var et selvskrevet “selfie-moment” 😜

AFTENSHOWET 1

 

Til de nysgerrige kan I se indslaget LIGE HER

Men kender I det, når man bag efter tænker, at der var så mange ting man gerne ville have sagt. Nu da jeg selv har set det, er jeg lidt ked af, hvis det måske kunne forståes sådan at denne blog, kun er for de såkaldte “fodboldfruer” eller andre “fruer” i sportens verden. For det er den slet ikke. Dette er mit univers, hvor jeg gerne vil nå ud til alle de nysgerrige – små som gamle mennesker, der måske kan se det sjove i at få en anden vinkel i fodbold verden end den man får fra medier mm. Et univers hvor der fortælles om, hvordan det er at have fodbolden til at sætte dagsorden i en familie, hvor alt, hvad vi gør nærmest er med tanke omkring næste kamp. Det med en åbning til andre kvinder i samme situation er bare en vinkel, jeg slet ikke havde selv havde set. Jeg ville også så gerne have fortalt om flere af de andre kyniske sider, der er i fodbolden – eksempelvis hvordan man her, som alle andre har sine op og ned ture. Men fordi fodbolden er følelser og noget de fleste har deres meninger om, så kan der komme udsagn på tribunen, i medierne mm. som virkelig kan såre os familie og venner. Jeg kender heldigvis ingen spillere, som lader sig gå på at dette – tvært imod – det er jo en del af gamet – og man må aldrig fjerne følelserne fra fodbolden. Men hold da op, hvor jeg har mange gange holdt min søn for ørerne eller håbet på han ikke hørte hvad der blev råbt eller sunget om sin far eller en ven; eller tænkt – “hvorfor læser du det her ? Det er kun til at blive i dårligt humør af!!!”

 

Så der er også hårde og kyniske sider af denne branche, men de historier skal I nok få senere –  Det var bare som om i går i AFTENSHOWET, at sammenhænget bedre passede til det med de stærke relationer og venskaber der bliver skabt, og så nåede jeg ikke så længere… Men HEY det var mit aller første LIVE SHOW og bare det at jeg sad der er jo helt vildt…. !!!! Mikkel Fønsskov (studieværten) var god til at få det til at føles afslappet, så man glemte lidt kameraerne ved følelsen af en ganske almindelig samtale  – og som jomfru i det setup så var det perfekt for mig. At de så også lige havde valgt at tage røven på mig, og få en video med fra manden og sønnen min, det udfordrede mit kvinde hjerte for at skulle holde tårerne tilbage.

aftenshowet5

Der kæmpes med at holde tårerne inde 😍

Jeg ved godt dette kan være lidt gentagende for jer, der har læst med gennem længere tid. Men jeg er blot så taknemmlig for I vil læse med og kommentere mm. Uden det havde jeg jo aldrig nået at komme ud til så mange allerede. Derudover giver det en masse inspirerende stof til nye indlæg. – og husk det hele er jo bare set i Bak-spejlet 😉

 

tex2

2 kommentarer

 • Bettina jahn

  Hej Diana

  Super godt live interview 👍
  Det kan godt ske du ikke er så berømt som de andre MEN du er lige så smuk og så er du JYDE ..

  Syntes det er mega godt det du gør.
  Dejligt at hører din mand bakker dig op som han gør. ❤️

  Mvh
  En tro læser af din blog

  Bettina Jahn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Bettina

   1000 tak for dine igen søde ord. Det er virkelig sødt af dig – og ja han er en dejlig mand… Men det er vel det familie-livet handler om… altså bakke op om hinanden 🙂 Tak fordi du læser med det varmer mere end du aner 🙂
   Bedste hilsner fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg hader Mandagskampe....!