I hjertet af FCM - GÆSTESKRIBENT

TRACK DIN KROP

fitnessw3

sponsoreret

“På mandag starter jeg..!!!” 

Er der nogle af jer der kan genkende den sætning… Hvorfor er det så nemt at komme ud af en god cirkel – men forbandet svært at komme ud af den onde ??

Nu er der gået 2 måneder, hvor jeg har været i et forløb med den personlige Træner Svend Sønderup, som både er i Fitness World Herning og Ikast. Indrømmer at jeg i starten tænkte, at det måske kunne virke lidt for let det program han lagde til mig. Men det hele giver meget mere mening nu. Der blev langsom bygget på og jeg er kommet igennem forløbet uden at rende ind i nogen skader… Skader jeg ellers har været ramt af lige siden min sidste graviditet. – Måske fordi at jeg har svært ved selv at styre det, når endelig den gode cirkel rammer mig -> For nej har ingen tålmodighed – og lynhurtig føler jeg jo, at jeg kan det samme som det man kunne i top form… Kender I følelsen ????  🙂 Så selvom jeg jo faktisk tidligere har været Rawfit instruktør, ja så har det for mig virkelig hjulpet at have én professionel træner til at sætte mine grænser, presse og bremse mig og ikke mindst lave programmer som er hårde men samtidig sjove, udfordrende  og andre variationer end dem man selv lige plejer at lave.

KRAV

Et krav fra min side var at trænings programmet laves så det kan overståes om morgen. Jeg skal kunne liste afsted i al hemmelighed, imens resten af huset sover…. Så MAX 1 time, ellers kommer jeg ikke afsted…. 😉

FITNESS WORLD og SVENDS krav kort og godt lød;

  • Træning 3 max 4 gange om ugen (1 gang om ugen med den Personlige Træner)
  • “Du må ikke give op – heller ikke når det begynder at gøre ondt…”

SÅ PLUDSELIG INGEN VEJ UDENOM…. 🙂

Jeg studsede lidt over deres sidste krav ; – Ikke at give op, selvom det gør ondt… !!!! Jeg elsker at have ondt… Det er jo tegn på at man har lavet noget… 😉 Men så var det lige at jeg hurtigt fandt ud af at det kunne drejes på andre måder.

Pludselig gjorde det ondt..- så ondt at jeg faktisk mistede motivationen…. 

Jeg trænede og trænede – og gjorde som Svend havde program sat – Men da jeg stillede mig op på denne fine  BODYTRACK maskine, som Fitness World har – den maskine der via stråler gennem hænder ned til fødder fortæller alt om ens vægt, fedt, muskler – ja alt i procenter, som kan læses på FitnessWorld Appen…. ja så stod jeg der med rigtig lang næse – og det var dét der gjorde ondt…. Så demotiverende…!! Så meget træning og så lidt udsving at se på kurven – Men har jo som sagt heller ingen tålmodighed, så lige der var det virkelig godt, at der var en der holdte mig op på mine mål. – For ellers så tror helt ærligt, at jeg bare ville ramle direkte ind i den onde cirkel igen.

fitnessw1

 

Hos FITNESS WORLD,

kan man sammesætte et forløb med en Personlig træner efter ønske og behov. Eksempelvis er mit Over 3 mdr. hvor jeg har 12 klip, som kan benyttes på flere måder. Et klip pr. træning, men man kan også benytte et klip til eksempelvis en kostplan.  Så ønske man et boost, når det “gør aller mest ondt”… Ja så kan man bruge klippene efter behov…. Det er da vildt smart… 🙂 Men vidste, I godt at når man kommer over en alder af 35 skal man træne 1,5 gange mere for at opnå resultater ??? – Dermed ikke sagt, at jeg er over 35 !!!! 😉 For mig er målet ikke at tabe mig mange kilo – men ønsket om at blive en “BUM-stærk MOR og – Kone..” 😉  Som det jo faktisk kræver som drenge-mor… gør det ikk’ 😉 Ej Bum stærk er nok voldsomt sagt – men at være så sund og stærk som muligt – også for sine børn skyld… Det er vel et ønske man skal sætte sig selv… er det ikke??

 

Men at dele hele dette forløb med den personlige træner, har faktisk vist sig at være meget mere grænseoverskridende for mig end jeg havde forestillet mig… Men nu efter 2 måneder med den Personlige Træner Svend Sønderup fra Fitness World kan jeg virkelig mærke en kæmpe forskel… Så selvom jeg virkelig hader svinge benene så tidlig ud af sengen hver morgen, ja så bliver man jo faktisk afhængig af det vilde kick, det giver, når det er overstået . Jeg drikke ikke kaffe – men tør godt at sige, at det her er mine 10 kopper morgenkaffe.. 😉

Nogle gange har man brug for at der ikke er nogen vej tilbage.. og at man bliver holdt oppe på sine mål… Uanset hvad grunden er til at man træner – kan det hjælpe med et lille skub….  ikk’- 😉

 

tex2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I hjertet af FCM - GÆSTESKRIBENT