JULE REPORTAGEN i SKovhytten

Før og efter billede med Jetpeel forløb

Har fået spulet huden med 200 m/sek.

Jep sorry – så fik I lige mig Zoomet helt ind… 😉

Håber I kan tåle det. For jeg er simpelthen sådan på rumpetten over den forskel, der er sket ved det JETPEEL forløb jeg har været i. Altså selvfølgelig har jeg i længere tid selv kunne mærke forskellen – og selv ane en ændring ved især mine smile-rynkerne ved øjnene.

Men idag kom Skønne Susan og viste mig før- og efter billeder – og jeg tabte nærmest kæben. Jeg vidste slet ikke jeg havde mørke render under øjnene…. – før  😉 -og de skønne bekymringsrynker i panden er jo glattet næsten helt ud… – og nu siger jeg næsten for helt væk vil de selvfølgelig aldrig være – Jeg er jo stadig mor (heldigvis 🙂 ) og der medfølger der jo en masse bekymringer…. 😉

Det jeg nok aller mest er i chok over, er mine pigmenter pletter, som er formindsket markant – Nogle jeg har kæmpet med siden den første graviditet, så det pressede lidt på i tårekanalerne, da jeg så det. Det havde jeg sket ikke regnet med, at den også kunne – den lille Jetpeel Bandit. Men wow hvor synes jeg det er vildt

Der er ingen tvivl om, at JetPeelen hitter mange steder lige nu. og jeg elsker selv den der følelse den lille bandit af en Højtryksrenser, som jeg kalder den (Jetpeel), kan give når den med sine 200 m/sek spuler huden med sådan en kræft, at den kommer under overfladen ind i rynkernes riller og porernes huller og fylder  op med en masse frugtsyre, vitaminer og hyaluronsyre. Ja det lyder næsten for godt og nemt… Så derfor skulle jeg prøve det  og må sige at denne (iskolde) stråle, fuldstændig har taget røven på mig….  😉 . og med disse billeder, synes jeg virkelig, at det er helt vildt.

Jeg har før skrevet om JetPeel, så er I mere nysgerrige, om alle dens forskellige behandlinger,  linker jeg lige her…. 🙂 

Spulet med 200 m/sek ser lidt vildt ud, men føles bare dejligt koldt…. 🙂

En helt anden ting, som jeg virkelig har bemærket – er at min hud plejer ALTID ved denne tid, at tørre ud ved frost og vejrskifte – om det er fordi at frosten ikke rigtig har ramt endnu eller om jeg virkelig kan give hele æren til JETPEEL, ja det kommer jo stadig lidt på en prøve – men vælger nu at tro på, at alle de vitaminer og frugtsyre der bliver spulet ind under hudens overflade har sin finger med i spillet.

Nu tænker I sikkert på prisen , hvor jeg brugte sådan et “6 turs kort” – der gør at der spares optil   -30 procent på et kurforløb på 6 behandlinger (spar næsten 2 behandlinger (1600kr) 😜)

Jeg ved godt, at vi rigtig er i kvindehjørnet i det her indlæg. Men når jeg oplever ting som det her – bliver jeg nød til at dele det med jer… Flere af jer har spurgt på før og efter fotos – so here you go... 🙂

Linker lige til til SUSAN VINTHER PMU her…. 

– hvis der nu var nogen der skulle have det på ønskesedlen …. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULE REPORTAGEN i SKovhytten