Kig nu på bolden!!!!!

Vind SpeedWay billetter Til Fars Dag :)

img_4117

Mangler du Idéer til FARS DAGS GAVEN… Eller bare en “GUD HVOR ER DU FANTASTISK GAVE”  – så har jeg fået muligheden for at lade en af jer vinde en lidt sjov og anderledes gave måske… Det synes jeg i hvert fald… 😉

For hvis man gør det godt – og er en smule kæk samtidig i lille Danmark, ja så har man fanget vores alles opmærksomhed… og fortsætter man sådan I mange år ja så vil man blive genkendt og altid husket 🙂

Så siger jeg Nicki Pedersen, – tør jeg nok godt spå, at I fleste af jer ved hvem han er…. 🙂

 

Men har I nogen sinde set ham køre – til trods for at han en DANSK VERDENSSTJERNE ??? 

Jeg har ikke – Manden min har heller ikke… og synes han har godt af at prøve noget andet end “bare” fodbold… 🙂 Så billetter dertil er jo den oplagte Fars Dags gave…. – altså fra drengene selvfølgelig … 🙂

Lørdag den 30. juni 2018 på CASA ARANA HORSENS,

hvor verdensmesterskaberne i speedway vender tilbage til CASA Arena Horsens. Det er fjerde år i træk, at AC Horsens’ hjemmebane bliver omdannet til en SpeedwayArena, som skulle være helt unikt, at sidde helt på banen. Speedway Grand Prix køres i runder flere steder i Europa, hvor de samler point. Så meget har jeg da forstået ik’ 😉 – Der er meget på spil når det nu bliver Horsens tur til at ligge Arena til 😉 – En oplevelse jeg har hørt skulle være så Vild men hyggeligt og hvor Horsens åbner dens varme arme til en fest dag 🙂

img_4116

 

Læs mere her : www.speedwaygp.com      &      www.facebook.com/speedwaygp/

FARS DAGS Konkurrence :

NU kan DU vinde 2 billetter til din mand/dine børns fader, eller bare til dig selv og en du holder af… 🙂

SKRIV NEDENUNDER I KOMMENTAR ,

HVORDAN EN GOD FAR ER HOS DIG ???? 

Jeg finder vinderen den 1.6.Kl. 12.00, som jeg kontakter direkte via mail. Så kan gaven komme i vinder-hænderne 
inden den store dag FARS DAG... 🙂 

Held og lykke…. 🙂

tex2

 

11 kommentarer

 • Jonna

  En god far er f.eks en far som min mand! Han elsker sine børn og gør hver dag sit allerbedste for at de føler sig set og elsket! Og så elsker han sin hustru og knokler hårdt for at forsørge sin familie❤️ Han fortjener en masse forkælelse👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Mine drenge og deres far vil elske at komme afsted, og i mens kunne moar slappe af hjemme
  Det er ren win win 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Casper Hansen

  En god far er en person som altid er der for en både i modgang og medgang og vil sine børn det bedste. En som elsker at lave aktiviteter med sine børn også. Jeg ville elske at kunne vinde disse billetter, da min far og jeg begge elsker speedway og vi er altid til stede når vores hold kører hjemme. Ville godt overraske ham med billetter til et grand Prix hvor man får muligheden for at se toppen af proppen inden for speedway.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TILLYYYYYYYKKE …. du er vinderen af Fars-Dags Gaven som er 2 billetter til SpeedWay Grand Prix… 🙂

   Hvis jeg kan få dig til at sende mig

   Navn, Adresse, Email og Mobilnr. til min mail

   diana@bachbak.dk

   Så får jeg det sendt videre i systemet så du kan overraske din kære fader 🙂

   Dejlig Weekend til dig

   Kh Diana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Smedegaard

  Min far er ganske fantastisk. Hos ham er døren altid åben uanset tidspunkt. Min far har den helt særlige evne, at få en til at føle, man aldrig er til besvær. Min far elsker at se speedway, så at dele denne oplevelse med ham, kunne være helt specielt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Højbert

  En god far er som min far.

  Altid klar med et kram og et smil. Altid hjælpsom, glad og smilende.
  Ikke bange for at komme med sin mening.
  Fantastisk til at slå den dumme hveps ihjel og fange en kæmpe edderkop.
  Min far var fantastisk, jeg ville give alt for at opleve det hele igen og igen, men han sov stille ind for 4 måneder siden.

  Jeg vil blive stolt hvis mine 3 drenge bliver ligeså fantastisk som min far var.
  ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Poulsen

  Min mand og vores søns far, Morten, er en god far ❤ han er fodboldtræner for min søn, Fabian, hold og jeg elsker at de har den fælles interesse. Foruden fodbolden som fylder meget i vores hverdag, så elsker jeg når de sammen spiller PS4…..for hold nu op der bliver lagt liv og sjæl i 😉 og de er umulige at komme i kontakt med. Det er skønt at de kan dele det univers også. Der er bare så mange ting og episoder som gør Morten til en super får ❤ og jeg ville elske at kunne sende får og søn afsted på så fed en oplevelsestur sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CB

  Hej Lady Di
  Hvor er det bare en super fin og anderledes gave ide… Her hos os er det en “Bonusfarsdagsgave”, hvis vi er den heldige vinder….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  En god far (skriver for mine børn og for mig selv til min mand) er en der er der 100% hvis man har brug for det,vil gøre alt for sine børn og har overskuddet og humøret,når man ikke selv har det. Han accepterer mig som jeg er. Ja….han bare den bedste far i verden og den dejligste mand,man kunne ønske sig! (Og så elsker jeg speedway,hvilket jeg i tidernes morgen fik givet videre til min mand….så det kunne være SÅ fedt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  En god far, er ham som man ALTID kan regne med har ens ryg, no matter what!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Far er ham der altid er der for en, i medgang og modgang.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kig nu på bolden!!!!!