Det der EMS - Træning..

Vores drenge søger nye familier….

Et lille sommerminde, fra den aften hvor jeg blev slået lidt ud af kurs og kæmpede med tårene… 😉

. .. Jeg gjorde alt, for ikke at fange hans blik, så han ikke opdagede at jeg, sad der som pinlig-moren, der kæmpede for at holde sine tårer inde, men  jeg kunne bare ikke tænke på andet end;

“Er det virkelig allerede nu??”

Det var sætningen;   “Det bliver så sygt FEDT…”, som overraskede mig, med at føles så hård,  da den lød hen over aftensmaden. Men samtidig fandt jeg en lille trøst i at drengens øjne fortalte, at han virkelig mente det; At det bliver “Sygt Fedt”.  Men jeg bemærkede også, at den anden sad og smilede lidt mere eftertænksomt, imens vores lille store dreng, nysgerrigt bare iagttog sine nye to holdkammerater fra Thisted området.

De er blot 2 ud af de mange drenge, der lige nu søger nye familier i Ikast og Herning området… Altså mere som værts-familier, der vil gøre deres hverdage mulige, når de nu efter sommerferien skal starte på Hernings Brændgårdsskole for at jagte deres drømme, efter at de er blevet optaget, som en del af FCM ungdoms (U13-15) hold.

Læs mere her; FCM SØGER VÆRTSFAMILIER 

Derfor tænke jeg lige at skrive lige her lige nu, fordi måske sidder du lige derude og kunne være den familie der søges til de her drenge… 🙂 Vi har selv gjort det for en svensk dreng – noget vi i bund og grund gjorde for at hjælpe ham, og hans hverdag… Men det endte med, at det var ham der hjalp os – Alt det han gav til vores familie var en kæmpe gave – Han var der de første 3 år af vores mindste søns liv, og største sønnike så et kæmpe lys, hver eneste gang han trådte ind i hjemmet… Han blev den storebror, de stadig snakker om og, som vi stadig har kontakt til – selvom han idag er tilbage i det svenske – En oplevelse der også er én af grundene til at vi i dag elsker at åbne vores hjem op for de unge, fordi vi nyder hyggen og sætter så stor pris på, hvad det giver til vores lille familie….

Derfor har vi også hørt så mange skønne fortællinger, fra nogle af de unge talenter fra det midtjyske sportscollage, om deres forældre, der stolte kørte dem min. 1,5 time hver vej, min. 5 gange om ugen til træning og kampe. Netop indtil de blev 13 år og en blev en del af hele det fascinerende skole-setup, som Herning/Ikast længe har haft, med talenter indenfor en masse sportsgrene – ja endda også sang og musik, og hvor tidlige morgentræninger for dem blev en realitet og værtsfamilier dermed en nødvendighed, for at logistikkabalen skal kunne gå op.  Værtsfamilier, som de alle har omtalt med det største smil på læben – Endda også om, hvordan flere af dem stadig har kontakt med dem, som en helt bonusfamilie de har fået med på det eventyr, som sporten har bragt dem.

Sådan en værtsfamilie fik manden min faktisk også selv tildelt dengang, han som 15 årig flyttede til Ikast for at følge sine drømme…

…. en værtsfamilie, vores lille familie idag er beriget med, som vores bonusfamilie…

Så vi VED, hvilken betydning disse værtsfamilier har  – og alligevel sad jeg der og små tudede hen over aftensbordet

– for pludselig så jeg en helt ny side af det – Siden.. SOM MOREN…

..der nu lyttede på, at det er “vores drenge”, der søger værtsfamilier i det midtjyske, og waow, hvor det hele samlede sig, som en hånd der knugede lige ind i maven på mig….

Med et glimt i det ene øje og en tåre i det andet, ville jeg nok skynde mig at sige, at der dytme, fulgte en mor med i pakken, hvis der var vores søn der boede med en afstand, så en værtsfamilie var en nødvendighed…… 😉  Bare tanken får jo tårerne til at presse på…. Men jeg har altså også en stor portion tryghed i have lyttet til flere af de mødre, som har sendt deres børn afsted. Mødre der aldrig har lagt skjul på at opfindelse af vinduesviskere på indersiden af bilruden, ville have været fantastisk den dag, de skulle aflevere sit barn hos sin “nye familie” første gang 😉

Men alligevel er de overvældet af en evig taknemmelig følelse over muligheden – med at disse familier, åbner deres hjem og for at give deres barn – “deres baby” – en chance for at forfølge drømmene

– Uanset, hvor langt de end når eller er nået i det lille bitte nøglehul, som mange sportsbørn drømmer om at komme igennem…..

Som en mor så fint skrev; ” De værtsfamilier betyder virkelig noget for de unge drenge. De fravælger hverdagen med familie og venner hjemme for at følge drømmen, så gode omsorgsfulde familier er guld værd” …. Synes det hele ramte så fint – og selvfølgelig også derfor, at FCM har et lille system man skal igennem, for at godkendes og tjekkes for at det optimale match. Netop for at sikre den bedste tid.. for begge parter… 🙂

Jeg ved, at der er rigtig mange familier, der hjælper på denne måde, hvilket jeg synes er SÅ STORT, – Ved endda, at der er mange der har flere spillere af gangen – Stor respekt til dem for det arbejde de gør. Men der er som sagt stadig virkelig brug for flere, så måske der er håb denne her vej… Vi ved, I hvert fald hvad det giver og har givet vores familie… Så hvis det kunne være dig, kan du læse meget mere her…;

FCM SøGER VÆRTSFAMILIER 

De to skønne drenge fra Thisted området, har lavet nogle ansøgninger, hvor de søger NYE FAMILIER – hvilket du kan høre meget mere om, ved at kontakte deres forældre gennem mails.  (Jeg har naturligvis fået lov til at dele disse oplysninger… 🙂 )

Sofus’ forældre hojbro@live.dk eller Andreas’ forældre sjeppeson@yahoo.dk… 

Nu skriver jeg godt nok, at det er “Vores Drenge” der søger ny Familie… 😉 Men det føler jeg faktisk også at det er – for vi kender dem jo så godt nu  🙂 … De er sg* nogle skønne drenge, er de… 😉 og måske er endda flere end disse to bare på denne årgang…. Så derfor håber jeg så meget at dette lille skriv vil ende lykkeligt, og at I vil hjælpe med at dele til dem I kender – For vi ved, hvor mange unge mennesker der er derude, hvad enten det er de skønne fodboldgutter fra Thisted, Badmintonspilleren fra Belgien, Golfspilleren fra Tyskland eller måske Volleyspilleren fra det sjællandske… Alle der måske blot nogle gange trænger til lidt hjemlig familie hygge, et kram eller måske bare et sted, hvor Fredagssnolleren’ og XFACTOR overtaget fokusset fra weekendens store kamp, mandagens dårlige træning, eller måske den lille hjemve’ der forståeligt nok kan trykke lidt hist og her.

Kunne det være noget for dig og jer… ??  🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der EMS - Træning..