img_3331

Kære du

 

Velkommen til mit lille univers. Mit navn er Diana Bach Bak – jeg er livsnyder med stort L og kan kalde mig selv for ”flere-titler-indenfor-textilbranchen”, indretningskonsulent, massør,  marathons løber, tidl. rawfit instruktør, Frue og mor-til-to.

 

Mit lille univers her vil blive meget åbent og personligt og ganske enkelt være om livet sådan som jeg ser og lever det. I bliver derfor inviteret indenfor i en masse af de oplevelser, udfordringer og tanker jeg har stødt og støder på hen af vejen både som kvinde, kæreste, kone og mor – og alt det som det indebær – specielt hvis I sætter FODBOLD- foran alle de 4 titler 🙂

bold2

FODBOLD ER FØLELSER

… hvilket gør branchen mest af alt så fascinerende, men også utrolig kold og kynisk – specielt når det bliver et familieprojekt, som det er hos os. Her har det altid været fodbolden der har sat dagsorden, min mand er nemlig tidligere professionel fodboldspiller -og som assistent træner på højeste niveau i stedet.  Jeg har altid haft et brændende ønske  – om netop at give dig/jer et andet billede end det ”Bling-Bling” som mange har af fodboldbranchen – den branchen der altid vil have en stor betydning og plads i vores lille families hjerter. .

 

Jeg elsker livet, udfordringer, oplevelser, venner og vigtigst af alt vores lille familie, hvor min mand Kristian og jeg i efteråret 2010 fik vores første søn Karl Konrad og dernæst Otto Egil i sommeren 2015. Jeg deler gerne de vidunderlige øjeblikke de giver os/mig, men selvfølgelig også de udfordringer og bekymringer der kommer ved det at være mor. Vores lille (som man nu kan kalde ”store”) søn Karl Konrad har allerede vist en stor passion for fodbolden, hvilket har gjort at et stort emne hos os netop er omkring, hvorvidt man skal pace sine børn eller ej, noget jeg helt sikkert har tænkt mig at undersøge mere.

 

Måske har du hørt vores efternavn Bach Bak – der er omtalt som et af de mest specielle – , nogle vil endda sige det mærkeligste – efternavn i Danmark, eller også har du måske aldrig hørt om det . Men unaset hvad, er du meget velkommen til at læse med – jeg håber at jeg kan inspirere dig. Du er altid velkommen til at kommentere og give din mening –  det hele er trods alt kun set i ”Bak-Spejlet” 🙂

 

Kontakt mig også gerne på mail;   diana@bachbak.dk

tex2