Sjove (og nemme) skyr is....

Når det hele er meget større end fodbolden….

Blomsterkjolen er fra Lykke – link her hvis der skulle være nogle nysgerrige 🙂

“Hvordan kan du smile – når din mand lige har tabt…..?”

Sådanne spørgsmål har jeg lært, bare at svare på… med et smil… Eller det gjorde jeg selvfølgelig ikke helt her. Fodbold er så mange følelser og det er det der er så dejligt fascinerende ved sporten… Så mange menneskes følelser kan rammes og samles – det så vi da det var størst her under EM, – og selvom de røde/hvide trøjer med DANMARK, stadig pryder rundt omkring så er opdelingen også så småt gået igang – hvor de forskellige klubtrøjer laver forskellige opdelinger og meninger, som kan fornemmes rundt omkring fordi Superligaen nu er startet… 

Men UANSET resultater bliver jeg sgu altid så skide rørt … Ja undskyld sproget… For lige der – og specielt igår – var så mange ting , der på samme tid,  viste at fodbolden er meget større og meget mere end bare den lille kugle, der får nogle ordentlige gok i nødden, fordi 2 hold i bund og grund kæmpe for at få den ned i det modsatte mål flest gange …. 😉

Men der er jo så mange følelser, og så mange mennesker blandet ind i det samtidig.

Det stadion har været vores 2. hjem – nærmest hver anden weekend de sidste 11 år …. Alle de minder der hænger med i den tid … og alle de skønne mennesker der følger med i de minder er jo helt ubeskrivelig… Fodbolden har givet os så mange skønne oplevelser – og beriget os med skønne venner…

Jeg havde da aldrig drømt om, hvor tætte bånd, der kan skabes i tiden, som er så intenst i samme klub, at man ofte søger dem, der har den samme livsstil, samme hverdage, samme bekymringer og samme glæder…. – Der altsammen styrkes, når man har hinanden, at dele det med…. Netop det skaber tætte bånd, som ikke nødvendigvis behøver at dyrkes eller smøres, for at falde i samme rille, når vi igen mødes…..

Her kan man forblive venner udenfor banen uanset – hvilke veje hvilke klubber. man ender i…

Men det er jo ikke blot de mennesker man samles med udenfor banen også… For selvom vi på sidelinjen, har fulgt en klub der måske er den der gennem den tid har udviklet sig aller mest  – på mange områder, så har de forsøgt hele tiden at holde familien samlet…. og ikke bare dem omkring holdet på banen… For der er jo også et vigtigt hold udenfor banen – i loungen, i boderne, ved indgangen- ja selv parkeringvagterne har mange af dem været det samme smil man har mødt gennem de sidste 11 år… Mange frivillige, mange ildsjæle – mange sponsorer, mange ansatte – mange familier ….

Alt imens har udskiftningen jo været stor blandt dem på banen… – Tag blot dem på trænerbænken, hvor der været nye ansigter blandt i hver af de 5 år manden min har siddet der…. Ved ikke om I kan regne ud, hvor mange familier, der pludselig bliver hevet ud af vores “hverdag” hvert år…. 🙁 Den værste del af dette game, som jeg aldrig vænner mig til… Men oftes skyldes det fordi de fortjent er blevet solgt videre – hvilket jo er fantastisk … Så må vi knuge til minderne  med et smil i stedet…..

På vej hjem Fra det andet hjem …. 🙂

Men Fodbold er følelser, hvilket gør det så fascinerende. Men det er også en branche, hvor vi som familie har mulighed for at støtte sin mand/kæreste/far helt tæt på – Hvis klubben tillader det. Jeg er så taknemmelig  over at være i en klub som denne. Der virkelig forsøger, at selvom man er vokset sig til en topklub, så kan der stadig dyrkes og værnes om de bløde værdier – Jeg mærkede varmen af denne familie følelse første gang for snart 15 år siden – Den hjalp og inspirerende mig meget, da jeg hoppede med min mand på hans udenlandsk eventyr.

– Men jeg har desværre også hørt mange triste historier om klubber og lande, hvor de bløde værdier så og sige, er helt forsvundet i “cool business”.

Her er pigerne bestemt ikke er en del af sammenholdet. Det må være hårdt for nogle, som måske har måtte opgivet så meget; Sidder langt væk fra venner og familie og drømt store drømme, sammen med kæresterne… Alt dette kan hurtig blive brast af ensomhed og frustrationer, som kan knække de mest stærke personligheder…. – og måske ende ud i at påvirke spillerne både på banen, og måske endda også deres fremtidige beslutninger.

Men ja vi godt smile, selvom manden min lige har tabt…. Faktisk forlader drengene og jeg  ALTID “vores 2. Hjem” med et smil…. UANSET hvordan kampene er gået…. Dermed ikke sagt at vi ikke bliver påvirket af resultaterne, for selvfølgelig fylder både en sejr og et tab meget i vores lille hjem… Det er uundgåeligt i et hjem, hvor det er fodbolden der sætter dagsorden som herhjemme – og som hos så mange andre….

 Det er følelsen om, at FODBOLD ER BARE MEGET STøRRE end fodbold, som giver smilet…..

Ja sorry, men den her følelses skulle jeg bare dele med jer… ❤️

Dejlig weekend til alle jer ❣️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjove (og nemme) skyr is....