En Engel blandt kunsten....

De magiske weekender uden min favorit person…

Egon var også klar til forrige fest….. 😉 Måske jeg skulle bruge ham her som min trofaste bordherre i stedet… 😉 Nederdel fra Jydepotten … Link HER

 

DER MANGLER ÈN….

Jeg elsker kærlighedsweekender…… Der hvor man fejre kærligheden mellem to mennesker, som kun den kan give en helt magisk stemning omkring det. – Alle er i gode godt humør, fint klædt på og folk sidder med tårer i øjnene og betragter kærlighedsparet, og bliver rørt og ramt af alle de smukke taler, sange kys mm… Alt imens der kigges, krammes og kysses lidt ekstra med sin egen elskede – Måske mindes man ens eget bryllup, eller drømmer måske, at det snart er en selv der skal sidde er…. Alle bliver små forelsket på ny igen ….

Når kærligheden fejres – er det også okay at vise ens egen kærlighed lidt xtra blandt alle de andre par….. SÅ ja for FILAN, hvor jeg da savnede manden min i weekenden….. – Sådan nogle fester gør, bare xtra ondt at skulle undvære sin yndlings og favorit bordherre – Ens egen største kærlighed….

Nogle af vores aller bedste venner havde inviteret os til Midsommerfest i Nordsjælland… Vidste allerede godt der, at det ville blive rigtig svært, hvis det skulle være muligt at manden min kunne komme med…. Men nøj hvor jeg klappede mine hænder sammen mange gange og bad til at det for en gang skyld kunne blive en fredagskamp, når de i den weekend skulle spille mod silkeborg…. En fredagskamp, var den eneste mulighed… Men mine bønner blev ikke hørt – denne gang … 🙁

SurPrise Bryllup

Da dagen kom, fik vi en surprice – Midsommerfesten var et Bryllup…. Vores bedste venner skulle vies, eftersom de i al hemmelighed blev gift for nogle år siden….

Så selvom jeg jo er vant til det, som mange af gæsterne også så sødt og trøstende sagde…. Så indrømme jeg, da at der røg et bare knap så pæne ord ud af mine mund i bilen, store dele af vejen til det nordsjællandske…. For fanden altså….. og da jeg kom frem, blev jeg mødt af det her mest idylliske og smukke sted… Det nordsjællandske svar på Badehotellet med havudsigt over alt, og det svenske der kunne anes i baggrunden… De havde jo gjort det SÅ fint der …. 🙂 Så selvfølgelig vil jeg hellere være der uden min “+1”, end at være den “+1”, som slet ikke kunne være der og opleve hele vores venners skønne kærlighedsfest… For tilbage i det midtjyske var manden min jo, med fuld fokus på kampen mod Silkeborg… Meeeen selvfølgelig ærgrede det da også ham ikke at kunne være der…. Dog blev det aller vigtigste opfyldt… de skønneste personer gav deres JA til hinanden – i med og modgang igennem hele livet ❤️ Hele weekenden og brudeparret overstrålede alt og alle…. ❤️

 

Så Nej…. Jeg skriver selvfølgelig ikke det her, for at sidde og klage over noget…. På ingen måder… Men det tror jeg nu også godt at de fleste af jer efterhånden ved. Startede jo mit lille univers, for at kunne give jer et indblik i, hvordan det kan være hos en familie i den branche, som næsten hele Danmarks befolkning, har så stor en andel i….. 🙂 – og alt er fortalt ud fra vores lille familie, for selvfølgelig er der 1000vis af familier og livsstiler inde i alle brancher…. ikk..???

Masser af fritid – ingen frihed

Men faktisk så Nyder jeg virkelig, at efter at tingene trods alt har ændret sig en smule efter, at manden min har fået trænerkasketten på i stedet for spilletrøjen… Der kommet lidt mere frihed…  – som desværre passede fuldstændig uheldigt i forhold til denne weekend….  Weekenden forinden kunne jeg nyde at have ham ved min siden, hvor vi fejrede nogle andre venner…. – og selvom vi kørte så vi kunne hente drengene inden de faldt i søvn, så får jeg det faktisk helt mærkeligt ved at dele det med jer…. Det sidder bare så dybt i mig og os, det med den enorme omtanke, der ligger i dagene inden en kamp…. Man skal ikke ses i bybilledet – uanset tidspunkt… – og specielt efter en tabt kamp, skal samme portion omtanke også til….. Det er lige nøjagtig, derfor at det siges at fodboldspillere har masser af Fritid men ingen FRihed… –  Og det er så der jeg driller ham med trænerkasketten og siger, at han har fået mere frihed – men ingen fritid…. 😉

En lille historie til det, hørte jeg for nogle uger siden om en spiller, der var set på gaden – ikke i bybilledet, men blot på gaden en sen aften dagen før en kamp….. Mange havde taget billeder af ren forargelse – selvom den stakkels fyr var skadet. – og ved godt at efter de sociale medier har gjort det muligt at dele sådanne historier, så er det selvfølgelig xtra tændning hos mange, og givet en form for NUL-tolerance, hos alle … Men får helt ondt af de stakkels spillere og denne lille fyr….. – Straffes han ikke nok i ikke at kunne gøre det han elsker aller mest…???!!!  Spille en kamp og hjælpe sit hold….!!!!??  Men nej heller ikke der, gives der bare en lille bitte smule frihed…..

Men sådan er det jo at gå efter sine drømme uanset, hvad de indebærer….

Og så længe at det på bagsiden står med småt i forhold til indholdet, mulighederne, oplevelserne af den store gyldne forside… Så uanset hvor meget man respektere og acceptere konsekvenserne som eksempelvis, at skulle tage afsted til kærlighedsfester hos nogle af dem man holder mest af, uden sin elskede mand – så er det vel okay at drømme lidt at det var anderledes lige der, for man vænner man sig nok aldrig helt til det…. Gør man det ???!!

Måske, det er derfor jeg elsker at tage så mange fotos, når jeg er afsted… Så har jeg noget at dele med manden min, så han næsten føler han også var der….. 😉 – Kender I det ???!  🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Engel blandt kunsten....