Vi flytter lige fødselsdagen efter farmand...

En Lykke JULE dag…

Link HER til skønneste hyggetøj…. 😉

 

Det der influenser-noget … Det er jo en mærkelig størrelse… Så mærkelig, at det er tydelig at fornemme, at flere rynker på næsen over den – og ikke alle firmaer tør helt springe ud i den.

Men det gør LykkebyLykke… 😉

– og har gjort det i rigtig mange år – med kæmpe succes endda…. Jeg stod med åben mund og bare slugte alt til mig, når hun fortalte om, hvordan de bruger værktøjer til at studere de vildeste statistikker med, hvor høj en HITRATE de har pr. postet style på de sociale medier … Altså hvor meget de sælger hver gang de – eller deres LykkeTeam af influensers viser en style på de sociale medier…. – og det kan afspejles i salget hele døgnet rundt. Faktisk køre de med så høje tal, at de derfor har i flere år brugt et helt setup i deres virksomhedsstrategi, kun med disse fokusering og eksponering via de sociale medier…. – Det er da fascinerende… – uanset hvor mærkelig end en størrelse – de der influenser- noget er…. 😉

– Men det der virkelig ramte mig ved mit første besøg hos dem, var da jeg mærkede hvordan deres største passion stadig stråler ud af dem…. Nemlig ; Den personlige kontakt… Alt imens de bare boomer derudaf på det flere kalder de asociale medier…. Butikken startede i et lokale i Hune, (som jo ligger lige udenfor Blokhus 🙂 )  men allerede den gang voksede de sig så store via de sociale medier, at bare deres lagerdel idag, nok er dobbelt så stor ,som den butik de startede i…  Hendes største frygt var dengang at miste den her personlige kontakt, da hun tog springet til kun at køre businessen over Webshoppen  ….Den blanding af frygt og passion, synes jeg virkelig, at det mærkes helt ud igennem fingrene, hvis man følger med i deres Lykkebylykke univers… Et univers med over 42.000 følger – alligevel er alt i så personligt en ånd, at de jo nærmest er på fornavn med dem alle…. Det er jo for vildt altså….

BEæRET LYKKEPIGE 

Mildt sagt – De har styr på det SHIT…. Hun har i hvert fald bevist, hvordan man kan udnytte det dersens’ influenser-noget med kæmpe succes…  Så for at sige det lige ud, så er jeg så beæret over, netop at være en del af det Lykke TEam som de har samlet af jyske influenseres. – Og mig som slet ikke ser mig selv, som influenser…. Men mere som en storyteller, for jeg elsker jo bare at fortælle historier… 😉 Så at nogen, finder mig inspirerende er vel i virkeligheden én af de varmeste krammere man overhovedet kan få… Er det ikke ???

EN LYKKE JUL – 3 MåNEDER FøR JULEAFTEN

En tår af HELMUTs TOGO DRINKS (Virgin slagsen)

Året første – men absolut ikke sidste – Risalamande 😉

I fredags var der så LykkeJUL ud over det hele… Sammen med de andre Lykke Piwer… Der skulle nemlig skydes et Julekatalog… – og selvfølgelig skal billederne også bruges til at poste på de sociale medier – Tænk at de allerede har gang i at skyde billeder til deres instagram profil mm her 2 mdr før mange af de forskellige styles kommer på deres lager….. Altså det er jo for vildt…!!! 😉 Men det fortæller også lidt om, hvor ofte de poster og hvor langt frem de planlægger deres posts…. Men Anyway  så er de der opstillede fotos – Ikke sådan lige mig…. Føler mig lidt ude af min comfort zone med et kæmpe setup omkring mig … Meeeeeen jeg var vitterlig ved at tisse i bukserne flere gange af grin… Selvfølgelig fordi det hele er lidt ude af ens kontrol-ish’…. og alligevel helt uformelt og hyggeligt, når en gruppe tøser er samlet fra hele Jylland, som  får hældt den største portion Risalamande i sig, og de skønneste ToGo Drinks på Literflasker fra Helmut – nok den café jeg altid høre aller mest om fra mine nordjyske veninder…. og nu fik jeg så endelig bare en lille tår og bid af dem og Holy Shit det var lækkert….

Meeeen det var jo også Årets ALLER første – Men ABSOLUT ikke SIDSTE – Risalamande … 😉  uhmmm…

KNæK DEN F*CKING CANCER

De største grineflip,  Lille Per og julebal i højtalerne, kunstige juletræer og- sne, der var så glat, at vi skøjtede rundt – og én som havde det vildeste “Tæer-fobi… ” Altså det vidste jeg slet ikke var noget man kunne lide af… ??? Men hun reagerede fuldstændig, når andre tæer nærmede sig hende, som jeg ville gøre, hvis jeg så en stor edderkop komme kravlende…. og det er altså lidt svært ikke at være i nærheden af andres tæer, når man står helt tæt…. 😉 Men alt det sammen med den ene smukke glimmerkjole og glimmersæt blev hoppet i og af efter den anden … og stemningen skiftede fra julefrokoster til nytårsfesten – Har selvfølgelig ikke set billederne endnu… Men det var faktisk slet ikke så slemt… 😉 – og jeg må vist godt afsløre, at 2019 bliver afsluttet med en december måned fyldt med de smukkeste vildeste palietter og glimmer i alle mulige farver…. Men udover den glade jul – så blev der også taget hånd om det mere alvorlige. LykkeByLykke har nemlig designet sin egen KNÆKCANCER tee… Hvor hele mulitjavsen af overskuddet går til den “Knæk-den-forpulet-cancer”  pulje… Så hvis du gerne vil støtte en god sag skal lige du lige holde øje omkring den 3. oktober. Mener det var der, den vil blive lanceret hos dem.

Sammen knækker vi cancer…!! Forhåbentlig!!!!

På vej hjem fra sådan en Lykke-dag…  Var jeg faktisk glad for, lige at kunne være alene i bilen i nogle timer… For jeg var i den vildeste julestemning – og ved godt, at vi siger september – men IDAG er der jo præcis 3 mdr til jul…. !!!! og måske du allerede ved det… Men jeg er altså den største julegris…  😉 I hvert fald hvis du spørger min kære mand…. og hørte faktisk i radioen den anden dag, at jo før man starter med julen jo gladere bliver man…. Så jeg, tror at jeg går efter at blive den gladeste JULEGRIS (igen) i år…. – Mon ikke den kan bruges som forklaring (overtagelse) til manden min… 😉

Konfetti kjolen – passede lige til mit humør til årets første julefrokost 😉 Link HER.   😉 

Men imens jeg kørte der og skrålede med til DRIVING HOME OR CHRISTMAS… Kunne jeg heller ikke lade være med at tænke over, hvor vild en udvikling det hele har gjort i forhold til markedsføringbranchen….og det der “influenser-noget- har gjort …. Altså jeg synes det er Fååårking fascinerende…. en lille butik i en ferieby er i hvert fald en succes historie, for at placeringen af ens butik ikke altid længere er alfa omega – hos nogen…. Men ja det er skisma da også en mærkelig størrelse, og vildt svært at finde rundt i… Men spørgsmålet er lidt om man overhovedet kan komme udenom den ??? Eller hvad synes du… ??

Uanset hvad – bliver jeg lige nød til at høre om jeg virkelig er den eneste der har sat en lille julesang på idag – og smilet lidt over, at vi om præcis 3 måneder sidder omringet af dem vi holder mest af i duften af gran og juleand – Imens juletræet står og blinker med en hulens masse gaver under sig….. ???

Jeg glæder mig i hvert fald….   😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi flytter lige fødselsdagen efter farmand...