Kærlighedsdagen 0.5

Små Black Friday Tip

Skal da lige love for at Black Friday er startet… Er det bare mig eller bliver det vildere og vildere for hvert år… ???

Ved ikke rigtig hvad jeg mener om det… Synes det er lidt stressende… Lige pludselig er der jo så meget man ønsker at købe nu – julegaver, tøj til julefrokoster mm… Men man bliver bonnet fra den ene og anden side hele tiden med, hvor de skal købes og hvem der er billigst…

Jeg forsøger at holde mig til dem jeg kender … bliver sgu’ os’ lidt utryg her på nettet sådan en dag… Eller er jeg bare gammeldags ??? 😉

Derfor tænkte jeg lige, at jeg ville dele lidt ud af nogle af mine yndlings webshops…. Måske I kan bruge det  ??? I hvert fald er de alle med mindst -20% på en masse lækre varer…. 🙂

Ved godt jeg er en sucker for bolig og indretning, især de 2 lokale brands House Doctor og Muubs – synes bare det er så svært at finde lige den ting man lige mangler derfra….. Men  MOODINGS.com, har jo næsten alt fra de 2 brands…. + meget meget mere…. 😉

Så selvom det er en FARLIG webshop – synes jeg lige at du skal gå derind lige idag med

koden BF25  🙂 

 

 

  • og hvem kan ikke bruge flere timer inde på www.ellos.dk/bolig ???? De har så mange sjove ting som man ikke lige finder andre steder – og til rimelige priser…. 😉 – og idag med ´25% på alt…. 🙂

 

Når det gælder Julefrokosten så prøv lige at tjekke LYKKEBYLYKKE.   -20% på alt, og holder endda timetilbud, hvor man kan sparer op til 50% …

Det er da værd at kigge på… 😉

 

Måske I kan bruge det, hvis ikke så er det her er jo også en helt almindelig hverdag og tilfældigvis den en FREDAG…. Så hvis ikke man er til det her Black Friday race, så er det jo også bare om at nyde at det snart er weekend ik…. 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighedsdagen 0.5