Den kreative "Date"

Disney on ICE

Vi er nu officelt blevet ramt af Disney On Ice feberen….. 😉

Igår så vi Skønheden og Udyret sammen med drengene…. I ved den helt gammel version – en lille smule uhyggelig – og alligevel ikke, for nu er den løve og rosen bleve snakket om lige siden vi i vinterferien var til Disney on ICE inde i Jyske Bank Boxen…

Hvad jeg havde forestillet mig – det aner jeg virkelig ikke – men det var jo også min debut til det her show, selvom jeg kan fornemme det er er en stor tradition hos mange familier her i det jyske… 🙂 Selvfølelig havde jeg tænkt, at jeg ville blive blæst bagover med de smukke vilde Disney kostumer, hvor jeg har hørt der gemmer sig en masse tidligere OL-skjørtedansere indenunder… Om det er sandt det ved jeg ikke, men uanset, så kunne de bare det SHIT….  På et tidspunkt viskede min søn til mig, så var vi glade bare vi kommer fremad, da vi var skøjtebanen i Blokhus i julen….. – og jeg heldig, hvis det var en bande der stoppede os og ikke rumpetten i isen… 😉 Men de dansede rundt i kæmpe store kostumer…. Selv en Rensdyret Svend, krebben Sebastian og Tekanden Miss Potts dansede rundt…. Så Lynet Mcqueen har været med i showet

– ALTSÅ HVORDAN FAND**??? På is… ?!!!

Pludselig sad vi jo midt i de sødeste små musicals med fortælling… Fortællinger og sange fra glimt af bla. Den Lille havfrue, Skønheden og Udyret,  Varianna og selvfølgelig FROST…. I skulle have hørt et VIIIN der kom fra hele salen, da SVEND og Christopher som de første kom ind på isen… Men selvfølgelig aller størst var skriget da Olaf dansede ind…..    Øjnene var store hos både drengene, men også min venindes (ja – det var den hyggeligste “veninde-børn-tur” 🙂 ) Mettes datter, som på bare 3 år sad fint hævet op på en pude ved siden af Otto…. Deres øjne fortalte alt….

De åd alt råt – det gjorde mødrene også…. 😉

Jeg er sikkert fra den generation, hvor alt det gode gamle Disney virkelig rører én på den helt nostalgiske måde….. Så da Skønheden og Udyret kom ind – med den søde historie – og rosen der visnede mere og mere – og endda det aller sidste blad nåede at falde – Ja der kom alle minderne bare frem i mig igen… og mit Crush på Mickey kunne ses på mine kinder, da vi bagefter var så heldige at blive inviteret med op for at møde ham til MEET AND GREET…..

Det fløj ud af mig “SHIT, HVOR ER HAN LILLE” – Kunne gokke mig selv i hovedet bagefter, for det er selvfølgelig bare mig selv, der er blevet stor siden jeg sidst stod ved siden af ham – den gang jeg var den lille pige med togskinnerne….. Èn ting havde ikke ændret sig siden den gang – de røde kinder og generthed, som han kunne få frem ved både mig og min skønne veninde – for ja selvfølgelig skulle vi da også have et billede med ham – som de eneste voksne vel og mærket…. 😉 Så jeg ved ikke lige helt, hvem den oplevelse var størst for – og så alligevel, for hold da op hvor taler især den mindste, stadig om Mickey….

Jeg ved ikke med jer…. måske I kan hjælpe mig lidt her…. Men med en søn på 9,  synes jeg virkelig at det pludselig er svært at vurdere hvor skæringspunktet er til om, det er lidt pinligt at blive hivet med til alt det samme som lillebror hives med til….. 😉 Forstår I hvad jeg mener…. Pludselig er han jo ikke helt under det at være et barn længere – og samtidig er stadig en lille drengerøv med det største legebarn indeni – Heldigvis…

Men det gør det jo bare freaking svært for moderen her at vurdere – Hvordan ved man som mor, når nok er nok ???

Derfor havde jeg lidt bange anelser – for skulle jeg måske blot lave en legeaftale for ham i stedet …..  ???!  Men når jeg ser fotosene igennem og igen og ser at hans smil er helt igennem oprigtigt og aller størst af alle – så skammer jeg at jeg overhovede kunne tanken kunne strejfe mig – for man bliver jo aldrig for gammel til DISNEY….. 😉  Det var jo også ham der stod aller forrest i køen til at købe alle mulige merchandise ting i pausen… 😉 Selvfølgelig skulle drengene have MAUIs magiske krog – Så magisk at den gjorde alle omkring den helt rundtosset med alt det blinge Ling….. Et bling Bling som kunne ses rundt i hele salen i alle mulige prinsesse, og helte afskygninger ….. Så selvfølgelig skulle de også have én – Det blev dog til en dele krog – for hold nu op, hvor DISNEY brandet lige hiver priserne på de forskelige ting…  Tror også jeg fik købt mig de dyreste popcorn til dags dato…. 110 kr – Men så fulgte der selvfølgelig også en Disney spand med – bevares….. 😉 Men når man sad i det – var det som om, alt hurtigt blev glemt, når showet gik igang….  Disney er så freaking perfektionistiske med alt de laver – Ingen som dem kan lave de oplevelser, som de kan for hele familie….. De er vel de film og tegnefilm, der rører én aller mest i gennem hele ens levetid…. Uanset om man er barn eller blot har et indre barn i sig…. 😉 Det giver jeg gerne lidt xtra for at støtte og bukker mig af respekt til at kunne opretholde sig, som et mest kendte brand – i verden og vel nok det der har lagt i toppen af den liste – i aller længst tid ….

Ja sorry jeg har altid haft sådan en lidt brandings-nørde-fascination…. 😉  

Verdens 3 bedst brandet cirkler….. Bare 3 cirkler og Alle ved hvem det er – Det er susme godt lavet… 😉

Igår så vi så igen rosen miste sit sidste blad…. og den store vilde løveudyr blev hårdt såret af et svær, og nåede ikke sit kys, alt imens regnen og lynene slå ned i de mørke kulisser af det besatte uhyggelige slot….. Til min store overraskelse sad mindstemanden blot og ventede på, at løven nu snart ville blive til en Prins – For det gjorde han jo på isen….

Så selv her 2 uger efter er vi stadig ramt af Disney On Ice feberen – og shit hvor jeg håber at det kommer igen næste år…..  Der må det blive en hel familie-tradition – misundelsen i mormor og morfars øjne var i hvert fald tydelig…. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den kreative "Date"