Det frustrerende tidspunkt at være en familie bag fodbolden....

Før og Efter fotos af Permanent MakeUp

 

All Natural……. – Eller noget…. 😉

Make up hver dag … Eller bare permanet ???

Jeg er uden tvivl fan af den permanente (og vildt nemme) løsning

Min veninde var så sød at sende er billede af en gammel artikel … Men det eneste jeg kunne fokusere på  var mine bryn ….

Shiiiit – så jeg virkelig sådan ud…

Det er jo helt vildt så stor en forskel bryn kan gøre på hele ansigtets karakterer…

Jeg er en af dem, der i teenage årene plukkede løs og  ødelagde en masse stakkels hårrødder,  den gang skulle de jo være så tynde som muligt 🙈🙈😜 – Så Tanken og håbet med at få lavet PERMENENTE bryn var bare; RART 🙏🏼 – Rart at prøve – Rart ikke at miste det halve øje, hver gang man vågnede op –  været i poolen eller ja I ved hvad jeg mener 😜

Før min trøst – Nu min frygt ..

Siden at jeg lå der første gang er min Trøst blevet til min FRYGT… Min trøst var nemlig, at permanent Make Up blot holder 2-5 år hvis ikke man får det opfrisket 1-2 gange om året…. Så nu er det min FRYGT … Frygten om at det pludselig ikke er der mere……  Jeg er kæmpe fan…  Jeg er nok generelt bare fan af de nemme løsninger…. 😉

Susan Vinter som har lavet det på mig, grinte da jeg kom til en opfriskning sidst til en fordi , at jeg nu er så overmodig, hvor første gang jeg lå der, måtte hun kun lave forsigtige små skridt…. Helst så tynde som muligt…. Nu kan skovsneglene ikke blive tydelige nok…. 🙂  Jeg ved nemlig nu, at jeg er i de bedste hænder – da jeg ved, at hun aldrig kunne finde på at lave noget, som ikke virker naturligt til mit ansigtsform – og mine mange sjove og ustyrlige mimikker (hendes ord ) ….. 😉 Faktisk er jeg blevet så modig og FAN af det permanente Make Up, jeg også har fået farvet mine LIPS…. – Igen har pigerne (Helle Sahl) hos SUSAN VINTER hørt min bøn… 😉

Vi er på skønneste vis forskellige og derfor er ingen bryn (eller læber) ens  🙂 I kan se mere, hvordan brynene bliver tilpasset ansigtet  HER og Læberne HER

 

FØR OG EFTER PERMANENT MAKEUP 

 

 

 

Men se lige en forskel her på Før og Efter billederne …..   Håber ikke, at I mener at jeg burde skrive, hvilket billede der er fra Før og hvilket der er Efter…. 😉

Tør jeg spørge, hvad I synes ??? ! 🙂

 

Hvis nogle af jer er lidt nysgerrige – så linker jeg lige med de varmeste anbefalinger 🙂

Permanent Makeup Art SusanVinther

Bysahl.dk

 

2 kommentarer

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det frustrerende tidspunkt at være en familie bag fodbolden....