Har lært at gå inden det udvikler sig til ord ud af min mund....

Hvornår er man gammel ???

Puha nu er blevet jeg 1 år ældre…. 🙂 Så det er jo lige den ene tid på året, hvor der lige tænkes lidt over, den der alder… 😉

Men hvornår er man egentlig gammel???

Ja heldigvis befinder jeg mig selv i en branche, hvor alderen ikke har en dyt at sige….  Det er mere personligheden der sætter en alder… – Så jeg nyder,  at den lille pige indeni stadig må få lov til at titte frem i ny og næ….. 😉

Til gengæld kan jeg så fortælle, man ikke skal ønske at sidde på sidelinjen i en branche som manden min’s, hvis man ikke ønsker hurtig at føle sig gammel – og endda ofte blive mindet om det…. 😉

 Min fødselsdag blev selfølgelig holdt på stadion…. 😉 – så kunne ikke lade være med at tænke lidt over det der med aldersforskellen derude… For mig har der ikke været den store forskel i forhold til de andre piwer, selvom manden min nu er træner… Èn ansat i klubben, spurgte om vi ikke skulle passe på med at blande spiller- og træner grupperne sammen – altså også kvinderne bag…. Jeg kunne mærke hvordan den bemærkning, voksede arrigt indeni mig…. Men vidste også, at hun ikke havde været ansat i klubben så længe…Det er netop det, jeg er så taknemmelig over, ved at det netop af den klub manden min er ansat hos …. Familie følelsen er der uanset om du er ung, gammel, barn, spiller, lupus  eller besteforældre …. Alle har altid været lige store stjerner, når vi er samles udenfor banen…. En kultur de altid har dyrket meget og som skal dyrkes meget, for at bevares – specielt I tidspunkter, hvor udskiftningen går lidt stærkt som nu…

Så selvom aldersforskellen tit er stor mellem os, så føles den ikke rigtig… Der er selvfølgelig de gange, hvor man så virkelig mærker den….

– Altså Aldersforskellen

 For jeg bliver altså lige nød til, at genfortælle en gamle fortælling, der giver det bedste billede (-for nogle 🙂 af det, med lige at blive mindet om forskellen. Jeg Glemmer nemlig aldrig da, Manden mins hold FCMidtjylland, vandt deres første Danmarks Mesterskab – endda 3 uger før tid.  Alle gik fuldstændig amok – ALLE – fans, sponsorer og selvfølgelig spillerne.- og også os piwer…  På vej tilbage mod bussen gik jeg sammen med den skønne Laura, hvis kærestede også. Der Kørte biler og dyttede, sang og med flag ude af vinduerne, samtidig med, at der blev råbt  “We are the Champions” fra alle retninger.  Det gav mig sådan et flashback og det fløj ud af mig;

“- Det er jo præcist,  ligesom da vi vandt EM i 92′ !!!!!

Laura blev så lidt stille, og efter lidt tid gav hun mig så lige den vildeste lussing – selvfølgelig kun billedlig talt- men med sætningen….

– Der var jeg så ikke engang født endnu….!!! “

Altså lige dér følte jeg mig virkelig gammel, men grinte kun helt vildt, fordi jeg synes, det var SÅ komisk – og husker at jeg hurtig fandt lidt trøst hos nogle af de “gamle” da vi nåede tilbage til bussen .  Men jeg synes bare det moment viser lidt forskellen på os alder mæssigt, – og det er jo faktisk allerede 4-5 år siden…. – og jeg (og heldigvis mange af de andre,) er selvfølgelig kun blevet ældre siden, – hvor spillerne og deres kærester kun bliver  yngre i takt med den udskiftningen blandt spillerne er så stor;) Men det ændre ikke på, hvordan vi har det med hinanden i “familien” –

Synes faktisk at det er synd, at det ikke er alle der har oplevet det her moment :)

Synes faktisk at det er synd, at det ikke er alle der har oplevet det her 🙂

Men det ér jo også kun et tal – er det ikk’???  Et tal man bare lige tænker over på selve fødselsdagen… – og så er det glemt igen…  Det værste er kun, at jeg lige et par måneder endnu er hele 2 år ældre end manden min… og det minder han mig på – hver evige eneste dag indtil det lille kid selv har fødselsdag i oktober 🙂

Dejlig aften derude – og husk at nyd den – uanset hvor gammel dåbsattesten siger, at I er 🙂

2 kommentarer

  • June

    Ja ælder betyder ikke noget 😉 der er 9 års forskel i mellem Jan og jeg !
    Og i klubben mærker man det slet ikke selv om alle I andre er så ung 😊 og det er så dejlig .❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har lært at gå inden det udvikler sig til ord ud af min mund....