Mit nye yndingsrum 2.0.... FøR/EFTER...

Nem Sommersalat med Vandmelon

Summerfeelings…

Mon ikke det betyder vist at grillen er startet op hos de fleste og duften fra nabohaven smitter …. – Alle mændene kæmper om at være de første der kan sprede duften af grill – for sjovt nok så det det kan få mændene til at springer frem under madlavningen, er det ikk`??

Hvad er der lige med Mænd og deres grill’?? 😉

Men elsker det – det er jo et af sommertegnene og ensbetydende med, at man selv kan kredse lidt mere om salaten og de andre ting … Men det skal samtidig stadig gerne være nemt ikk….. ?? Så her kommer lige en opskrift som der kan tilføjes og fjernes fra – jeg vil naturligvis ikke tage æren for den, for er helt sikkert blevet inspireret et sted… 😉  Men har brugt den så mange år nu, at jeg ikke husker, hvem der skal have æren…. 😉  Men jeg skylder dem en kæmpe tak – for hvem elsker ikke Vandmelon… ??!!! 🙂


Vandmelon salat

1/2 stor Vandmelon

1/2 stor Blomkål  (så der er ca lige meget af begge.. )

Mynte

Græskar kerner

Lime

Evt. lidt mocerella ost

Vandmelonen skæres i små terne, og blomkålen hakkes helt fint , sammen med mynten. Kernerne hakkes og ristes på panden – gerne i lidt olie og med lidt salt. Alt sammen blandes sammen med noget lime saft og revet lime skal…..

 

Så har I en salat der hitter både hos voksne og børn – – Så er spørgsmålet bare hvad der skal ligge på grillen … ??

– En ting er sikkert der skal helst et iskoldt glas hvidvin – eller rosé til ik??  🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye yndingsrum 2.0.... FøR/EFTER...