Spydige Forældre på side linjen

Plejefamilien….

Hvilke børn ønsker I  ???

Skal de være helt små spædbørn?  – eller ønsker I dem lidt ældre,?? ….  Vil I have deres søskende med ???   og Nåh ja – Så kan I jo også vælge Teenagerne –  dem som ingen vil ha’ – og snart er tabt i systemet…. !!!

 

By the way – så er det ens for dem alle sammen at de har en bagage, fyldt med traumaer………… og bamser – En Bamser fra hver gang de har været i forældreretten…  – og lykkes det jer, at skabe FAMILIEN, uden at give op på dem og aflevere dem tilbage til systemet – Ja så kan det være, at I skal aflevere dem tilbage, når den biologiske familie kommer på rette spor igen….

 

Jeg Ved virkelig ikke hvad jeg havde regnet med, da jeg var på date med en savnet veninde til forpremiere på filmen “INSTANT FAMILY”….

Filmen blev præsenteret af selveste MASCHA VANG, der selvfølgelig havde arrangeret det helt store inden filmen, med den røde løber (- som faktisk var grøn.. ;), lækker tapas, drinks og selvfølgelig spændende indbringende Goodie Bags…. 😉 Men da det var hende der skulle præsentere den, og med spise-orderne “Når 2 bliver til 5” til filmen, gik jeg egentlig bare udfra, at det drejede sig om 2 sammenbragte familier – som man jo med et smil på læben kan fælge hende gennemgå lige nu…

Meeeen NEJ….

Filmen “INSTANT FAMILY” har præmiere på torsdag i flere biografer… Har aldrig lavet en anbefaling her inde før af en film…. Men den her ramte mig – og JEG TUDEDE lige fra den startede til den sluttede…

Jeg ligner en der har fået tæsk, når jeg virkelig har tudet – totalt hævet øjne og mascara over alt – så undgår helst at se alle tudefilm i biografen, hvor man ikke har chancen for at lige at skjule ansigtet bag tæppet eller puden… Men derfor vil jeg stadig sige KOM AFSTED til biograferne og se den….

Den er så rørerende, sjov, sød og rammende på samme tid, og så har den en vild pointe…. og jeg er ret sikker på, at antallet af Plejefamilier vil stige helt sindsygt efter den her…. Vi er så heldige at have en familie største og varmeste hjertet som naboer, der har flere plejebørn – og at følge dem… Så kunne ikke lade være med at tænke på dem under hele filme, SHIT altså, hvor har jeg respekt for alle jer der gør det…..

Jeg vil da elske, hvis jeg kan lokke nogle af jer på en biotur med masser af popcorn – og så lige giv mig et tegn for, om I også gik ud fra biografen, med lysten til at blive plejefamilie – som tydeligvis var følelsen hele salen var ram af efter filmen… 🙂

INSTANT FAMILY  – One to watch 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spydige Forældre på side linjen