Det vil jeg også kunne, når vi bliver gamle...

Synd for fodbolden…

fil2

 

 

Nøj, hvor håber jeg ikke, at fodbold Danmark er blevet mærket og det nu vil blive så utrygt et sted for familier, at de i forvejen hårdt ramte tribuner, vil stå endnu mere tomme end de gør i forvejen. Tænk hvis frivillige ikke længere tør gøre den fantastiske indsat, da det pludselig bliver med livet, som indsat, i stedet for blot at skulle holde orden på de regler og sikkerhedslinjer, der nu en gang er for stadions. For hvem kan gøre noget, når en større gruppe på 30-40, vælger at gå over stregen… og er der måske andre der følger trop??!!

Vi havde i foråret den bedste oplevelse blandt fansene – en oplevelse jeg anbefaldede andre til også at prøve, som I kan læse om  HER. Men indrømmer, at jeg nu selv har de bange tanker, hvor moder hjertet bliver for blødt, selvom jeg selvfølgelig ikke ønsker, at det skal virke ødelæggende for de fans der trods alt kommer kamp efter kamp. Men jeg synes bare det går lige i hjertet, da jeg hørte om familie faren der stod og holdte sig selv stærk for at beskytte sin kone og børn, da modstandernes fans pludselig brød reglerne, og gik til angreb på fans selvom børn og unge var iblandt. Én familie blandt mange, der  måske er mærket for livet.

Jeg er så ked af, hvis det udvikler sig sådan… – flere og flere vælger at se kampene i fjernsynet i en tid, hvor klubberne kæmper for at få dem til at støtte deres hold på de forskellige stadions. Det kan jo faktisk også have indflydelse på de spillere klubberne, prøver at tiltrække… For tro det eller ej, men tilskuerantal og stemningen på hjemmebanen, har faktisk en rolle i spillernes beslutning, når transfervinduet åbnes. Kan ikke lade være med at tænke om, det nu måske bliver nødvendigt med indburet og indhegnet tribune afsnit, og så høje krav til sikkerhedsforanstaltninger, at ingen klubber har råd til det… ?!

Det kan være det hele er en gang volapyk for dig…  🙂 Men du kan læse om den hændelse HER , der skete til slut i en kamp og som egentlig foregik, imens mange af os andre intet anede…

Jeg må indrømme, at jeg er lidt spændt på, at følge, hvad denne hændelse har gjort ved fodbolden… og hvilke konsekvenser det måske giver…  ???

 

 

tex2 

 

4 kommentarer

 • Bettina Toksvig Jahn

  Hejsa

  Det er jo skræmmende læsning
  Ved ikke lige hvad der sker for sådan nogle mennesker. 😱

  At det skal gå ud over familier det er bare ikke iorden.

  Vi kommer på stadion stort set til alle kampe og har gjort det siden vores den store ( nu på 19) var 4-5 år gammel og med to mindre brødre
  Og jeg må bare konstaterer tiden er forandret siden dengang.

  Der sker desværre for meget af den slags rundt om.

  ☝️Det skal være trygt og hyggeligt at gå til fodbold med sine børn og ikke skræmmende.

  Go jul og nytår til jer og endnu engang tak for godt indlæg. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Bettina
   Ja det skal være trygt og hyggeligt men ser man rundt om er der jo mange lande lige omkring os, hvor sådanne er normalt… Men Jeg håber inderligt, at vi kan fortsætte med at være så heldige at være forskånet for det – og det blot var en engangsforestilling..
   Dejlig jul til dig og dine også … og igen 1000 tak fordi du læser med… 🙂
   De varmeste julehilsner fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Det er SÅ trist. Jeg var nødt til at forlade kampen i halvlegen, da jeg måtte hjem og amme. Jeg kom derud igen kort før kampen sluttede for at hente min far og bror. Jeg sad i min bil, da de kom løbende lige forbi og gik til angreb. Nogle var maskerede, der var romerlys og det var simpelthen så skræmmende. Jeg kommer til stort set alle hjemmekampe og har glædet mig til at tage mine børn med derud en dag. I mandags sad jeg i bilen med en kæmpe knude i maven og håbede at ingen var kommet til skade. På vej hjem tænkte jeg desværre, at jeg ikke tør tage mine børn med derud i nogen nær fremtid heller ikke selvom vi sidder på Faxe Kondi tribunen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Vibeke
   Jeg kan godt forstå at du fik en knude i maven det gjorde jeg også selv. Vi må håbe at det blot var en enkelt forestilling… og tiden ligger alle sår så vi igen kan føle os trygge der så dine børn kan få den oplevelse, som jeg er sikker på at de vil nyde. Kan da høre at det er kommet ind med modermælken – bogstavelig talt… 🙂 Respekt for det…
   Glædelig jul til dig og dine…

   De varmeste tanker fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det vil jeg også kunne, når vi bliver gamle...