En beklagelig lærdom

Ud af noget stort…..

De fleste af jer har jo nok læst om, hvad der tog lidt fokus i vores ellers fantastiske weekend. Men fik aldrig helt fortalt jer, hvad der så gjorde den så fantastisk.

 

Dette er nemlig en weekend der har været 2 år om at blive planlagt. Min mor kommer ud af en kæmpe søskende flok, så for 2 år siden startede vi med en tradition om at samles hvert 2. år i en hel weekend, hvor vi alle tager til  Rønbjerg FerieCenter rystes sammen på kryds og tværs med sved på panden, hygge, sjov og ømme kroppe i stedet for én dag over middagsbordet og en masse masse mad. Så jeg havde virkelig set meget frem til denne weekend .. og talt ned det sidste stykke tid – Mange af dem havde jeg ikke set siden den gang for 2 år siden – og denne gang blev vi 10 mere, så der var også nogle fætre, kusiner, grandkusiner, grandfætre, mostre, tanter og onkler – og hvad de nu kaldes længere ude igen – som man ikke havde set i mange mange år – eller måske endda aldrig havde mødt. Så SHIT jeg havde glædet mig… med de 10 ekstra i år blev vi 58 – og manglede stadig 31. Så jo vi er en KÆMPE familie, når vi bare lige samler de nærmeste… Altså min mors søskende og deres børn.. og deres børn… og deres børn. En lille sød historie der giver et meget god billede af familien, var da jeg spurgte én af drengene, hvem han var sammen med i legeland. Han svarede med hans storesøster og hans faster. Drengen er selv 6 år, så skulle bare sikre, at han ikke var alene… og vidste hans storesøster er 10 – og med sin faster – så måtte han være i gode hænder. Men så sagde han … “Min faster hun er 7 år….. !!”  Kunne ikke lade være med at smile, over det svar… Vi er så stor en familie, hvor mange af mine fætre er på alder med mine mostre pga. aldersforskellen på den ældste og yngste og sådan forsætter det hele vejen ud på alle grene og kviste af stamtræet… –  Og selvom tiden har bragt os i så mange retninger i vore liv, ja så er der så mange barndomsminder forbundet, når vi er sammen, at det bare, uanset hvor mange år der går mellem man ses… Så giver, det bare en form for HJEMME-følelse fra den gang, hvor overhovederne af stamtræet; min mormor og morfar levede… – Der findes vel ikke noget større end familie – Så det giver jo virkelig én følelse af at være en del af noget helt KÆMPESTORT …  – Altså sådan har jeg det i hvert fald.. 🙂 Derudover har jeg nogle forældre og en lillebror + svigerinde som bor i udlandet og en søster +svoger som bor i København, så bare det at kunne samles i ZONE 1, som vi kalder det og se hinanden rigtig og ikke bare gennem facetime er noget både vi og KK + Otto Egil nyder meget.

img_0117

Ved ikke om I alle har læst det indlæg jeg skrev omkring vores VORES HELLIGE WEEKENDER, altså de weekender, hvor alle samles om fjernsynet iklædt rødt og hvid, da det er der hvor landsholdet spiller deres kvalifikationskampe. Weekender jeg altid ser meget frem til, da det giver os mulighed for, at vi kan få en weekendfølelse… altså den weekendfølelse der starter med .. stearinlys, rundsktykker, juice pålægchokolade/Nutella og avisen på bordet, hvor hele familien sidder samlet. – Denne familietræfs weekend, bliver altid planlagt hen mod netop en af vores hellige weekender, så vi ved at der er større sandsynlighed for, at manden min kan komme med. Det er jo ikke selvskrevet at de har fri hele weekenden… Denne gang skulle han meget tidlig op og køre på job, og kom hjem midt på eftermiddagen igen. Selvom vi nu har været sammen i så mange år, så er der stadig mange nye ansigter hver gang, som manden min ikke har mødt før – og selvfølgelig mange som han kender rigtig godt, så det betyder meget for mig, at han også kan være der, og vores drenge også kan opleve den sammen med deres far – så familie følelsen er hel.

img_0012

Otto og onkels kvalitetstid ❤️

img_7238-kopi

Én der nyder at kunne være aktiv hele dagen 😜

 

img_0114

-og pizza buffet om aften🙈😜

 

Men disse weekender er perfekte til at bryde alt is… at være et sted hvor vi kan konkurrer mod hiandende på kryds og tværs og få en masse sved på panden . ja endda fodboldgolf har de også, hvilket der virkelig bliver gået op i med ild og sjæl – om aften bliver der råbet og skreget til rødkegle i Bowling og Landskampen, hvis folk altså kan holde sig vågne efter én lang aktiv dag….

 

img_0111

img_0113

Bowling – Rød kegle og diskolys for både børn og voksne…

 

img_7213-kopi

Vi fylder en hel sports hal….

 

img_7216-kopi

– og det gælder om at vinde….. 🙂 !!!

 

Måske det her er lidt mærkeligt, Men da jeg efterhånden har fundet ud af at mange af jer der er så søde at læse med er sports og/eller familie interesseret, så tænkte jeg måske kunne udnytte det lidt og vil derfor gerne bede jer om hjælp. Nu har vi jo 2 år til at planlægge næste gang igen, men ingen siger at det nødvendigvis skal være hos Dayz Rønbjerg, da det til tider ikke altid er, som om de er gearet til så stor en gruppe på én gang. Så hvis der er nogle der har forslag og anbefalinger omkring andre steder, hvor man kan få sved på panden og en masse hygge og sjov for både børn og voksne i alle aldre – også når man samler bare de nærmeste, som er en gruppe på 60-80 stykker…. 🙂 -helst i det jyske, så køreafstanden ikke er så stor (og manden min har større chance for at være med) – det kan også være der er nogle af jer der har et helt andet forslag til, hvordan sådan én stor forsamling af en familie kan blive rystet sammen på en weekend. Glæder mig til at høre hvad I har af forslag…. 🙂

 

tex2

 

 

 

6 kommentarer

 • Line

  Hej Diana
  Kan klart anbefale Skallerup Klit😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Iiiih kommer til at tænke på “gamle dage”. Man følte sig altid meget velkommen hos jer, det var så hyggeligt og der var altid et leben af børn og unge på kryds og tværs.
  Hils din kære familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha hvor er du sød… Den kommentar giver jeg videre til min familie – den går lige i hjertet… Du må endelig også hilse din kære familie … nyd weekenden…
   Kram..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Hej Diana
  I det midtjyske tænker jeg lidt hotel Legoland inkl Legoland, Lalandia eller Vildbjerg sports og kulturcenter. De er i hvert fald vant til store forsamlingen og har faciliteterne til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En beklagelig lærdom