Når fodbolden gør ondt....

Det hotte LASH LIFT

facetune_16-05-2018-14-13-02

Så jeg er hoppet på LASH LIFT , som er noget af det hotteste pt indenfor LASH…  Beauty By Bøjsen deler lokale med Susan Vinther, og det var Trine derfra, som fangede min opmærksomhed, da hun fortalte mig om denne teknik, hvor det blot er en mild form for permanent og farvning af ens vipper  – hvilket giver den bukkeeffekt der syner ens egne vipper længere og fyldigere i op til 6-8 uger…

Altså ens egne vipper…. 🙂

Turen går snart til det spanske… så det passer jo helt perfekt til, en som føler sig lidt nøgen uden bare en smule mascara… Kender I det…;)

facetune_16-05-2018-14-18-02

 

Selvom det åbenbart er noget af det hotteste lige nu, så indrømmer jeg, at jeg ikke havde hørt om denne teknik før – men det er da smart…. 🙂 Synes derfor lige jeg ville dele den med jer… hvis denne kvindesnak kan gavne nogle af jer…. 😉

 

Jeg ved at mange af jer vil spørge til priser mm. Så I får lige dem som jeg noterede mig her 😉

6-8 ugers holdbarhed

399,- med farve
349,- uden farve
Vippebalsam til at fugte og pleje vipperne: 179,- (under mascara, eller om aftenen)
Skal have helt ro i 24 timer (det er vigtigt, for ellers kan bukket blive ødelagt)

Ellers få mere info på www.beautybyboejsen.dk

 

tex2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når fodbolden gør ondt....