Rødbede/ingefær og chokoladeKage forklædt som et 4 tal..... ;)

Har lært at gå inden det udvikler sig til ord ud af min mund….

 

“Kommer vi så ikke til England og se en kamp…??? “

Det var spørgsmålet, da jeg i morges viste sønnike highlights fra farmands holds kamp i det skotske…. Tror, at jeg var kom til at love ham i sommeren, at i år skulle vi med ud og se en af de sjove kampe i det europæiske…. – At det så pludselig blev til England, er sikkert de forskellige FIFA spils skyld… 😉

Det gør lidt ondt, at se hvor ked af det den lille gut bliver, hver gang den hans fars hold taber…. Ja vi kalder det altså for “fars hold” her hjemme… Det skal i altså  ikke ligges så meget i….For vi er selvfølgelig fan af hele holdet…. Men mest af alt, er vi Farmans største fans…. 😉

og ja det er da så trist, at der nu går min. 1 år før flere europiske eventyrer igen kan begynde…. Så kunne jo kun minde den lille gut  – hvis skuffelse var så tydelige at aflæse i øjnene på ham …. på, at det så i stedet betød at farmand ikke ville være så meget væk – udekampene i europærisk betyder jo altid min. 3 dage uden farmand hver anden uge + al det xtra forberedelser arbejde optil …. – Se det var selvfølgelig noget der kunne tænde lysene i øjnene på ham igen…. 😉 I må selvfølgelig ikke misforstå mig, for vi vil jo faktisk aller helst skulle undvære ham i den forstand… hvilket selvfølgelig lyder lidt hårdt…. Men sådanne eventyre er bare meget sjovere… Ikke bare for os familier, for ham, for spillerne, men også fans sponsorer, ledelse…. Ja for alle…. Nærmest Hele Danmark holder jo med ét hold, når de skal ud og vise et danske flag rundt om i det Europæiske… – Så udover det vilde eventyr der ligger i det…. Så vil jeg da godt indrømme, at lige det selvfølgelig også gør en forskel på,  hvordan det at gå udenfor en dør  – Alle er glade og kommer med et skulderklap på vejen, ved købmanden, i fitness børnehaven, skolen…. Ja alle steder – Når det går godt ….. Men omvendt kan man jo se på folk, at de bare står og venter på at sige  “Hva Fanden……. ????!”- Hvis det så går skidt….

Husker hvordan mit ansigt lynhurtigt forvandlede sig til farven på en opkogt tomat – selv længe efter at jeg havde mødt ham…. Fandt så hurtigt ud af at det bedste bare var at gå inden det udviklede sig til ord ud af min mund…. !!! Jeg siger ikke, at det stadig ikke kan forarge mig engang imellem, over hvad folk kan finde på at sige af kommentarer… Jeg har nu bare lært, slet ikke at stoppe og bare gå videre, når “Hva fanden…” udtrykket nærmer sig…  Så efterlader jeg ganske enkelt manden min, der bare står helt rolig og prøver at forsvare sit hold bedst muligt – Har tit tænkt på, at det må være noget de lærer er en af del af at have et ganske lille svagt “offentlig person” mærkat sat på sig…. For det imponere mig, hver gang jeg ser eller høre nogle gør det.

Selvfølgelig er det også den del der fascinere mig aller mest ved fodbolden og sporten i det hele taget…. Den måde det både samler og få følelser frem i folk…. Så er det jo klart, der kommer lidt udbrud en gang i mellem…. 😉

Nu glæder vi os bare til at få farmand hjem, så skal der rigtig fredags hygges… og lige på det her punkt, er jeg glad for at manden min ikke er spiller længere…. For om bare 2 dage er der kamp igen…. Nu skal jeg bare sørge for at sønnike igen kommer ovenpå efter skuffelsen…. 😉

Så Husk –  “Smil Det luner…. ” – og god weekend alle sammen…. 😉

2 kommentarer

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødbede/ingefær og chokoladeKage forklædt som et 4 tal..... ;)