En Rock-Mama indeni...

Lørdags Profilen

hovedskade

Billede venligst lånt af Herning Folkeblad

HOVEDSKADER

Igår var manden min var Lørdags Profilen Herning Folkeblad, måske et lidt tungt emne her i påsken… 😉 Men alligevel har flere af jer været så søde at komme med anbefalinger af behandlingstyper, som måske ville kunne hjælpe, og det varmer virkelig så 1000 tak for hver og én… 🙂 Naturligvis har han forsøgt sig igennem det meste, men mon ikke man er villig til at forsøge sig med at give alt en chance mere… 🙂

De fleste af jer ved måske at jeg har skrevet om, netop konsekvensen af hovedskaderne før. Det er selvfølgelig fordi, det piner mig at se den mand jeg elsker aller mest, være så plaget, når det er værst…  – og da vi ved at hans tilfælde er mildt i forhold til andre fra sportsverden, så varmer det mig, hver gang dette emne bliver taget op – hvilket heldigvis er sket nogle gange her på det sidste.  Men håber nu inderligt, at det hele kan udvikle sig i, at der bliver forsket i det, så viden bliver meget bedre specielt, indenfor de unge i sporten. Burde retningslinjerne for de små ikke være meget tydeligere… ??? Nu når man ved at der er konsekvenser…

Tidligere indlæg:  FOKUS PÅ DE SMÅ (OG STORE) HOVEDER…

Det kan også være, at det at se og mærke, hvordan det kan påvirke éns liv, gør at jeg er blevet meget mere hønemor – i hvert fald lige indenfor dette emne og vores drenges små hoveder… Filmen CONCUSSION med Will Smith har virkelig sat sine spor hos mig… (læs tidligere indlæg) De faktaer om, hvilke små styrker vores hjerneskal egentlig kun kan holde til i form af mange gentagelser, var så rammende…Håber og ønsker så inderligt at der kommer et svar på, hvor meget de små hoveder egentlig kan holde til… Tænker også i takt med den udvikling der er, med tidligere talentudvikling end førhen. Ved godt at det er Svært at holde dem helt fra eksempelvis at heade til en bold… Men shit, hvor gør det helt ondt i hjertet, når jeg ser nogen purker gøre det…. Men er det Forkert af mig… ??? 

Igen…. Så er det jo nok en god blandning, der kommer op i hønemoderen….. 😉  Men uanset hvad, så er jeg glad for at der bliver sat lidt mere fokus og åbenhed omkring det – Manden min, er jo blot én ud af mange og endda i en meget mild grad, så kan kun sende varme tanker til de andre der er mere eller mindre plaget, og håbe at “vi” fremover kan være klogere, så vi undgår disse følgeskader.

Artikel fra Herning Folkeblad; FCM STJERNES HOVEDPINE 

 

Mon nogle af jer ude i sportens verden, enten som medlem eller forældre, kan mærke fokusset i klubberne… ???

tex2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Rock-Mama indeni...