Dårlig kutyme... ???!!

Afkald på venskaber

Det naturlige valg..

Jeg har længe tænkt over, om jeg skulle skrive dette indlæg, da det er noget der måske hurtig vil kunne misforstås. Men håber bare, at det i stedet måske vil give tryghed for nogle og mening for andre. Derfor er jeg kommet frem til, at det er vigtig for mig at fortælle jer om det – Så håber jeg bare, at jeg kan få det formuleret rigtig så misforståelserne bliver pakket langt væk….. 🙂

 

Alle prøver det at skulle tage et valg, som gør, at man giver afkald på noget, der ikke er let, men bare er en naturlig ting. I sportsbranchen findes der rigtig mange af disse. I en meget ung alder, skal man vise, at man kan være professionelle for at følge drømmene om, at drive det så langt som muligt – Det at være professionel i sportsverden, kræver en del afkald først og fremmest i det “at være ung”. Man kan ikke feste så meget og skal måske tænke mere over, hvad man spiser end de andre…. Til de der kommer gennem nøglehullet og får kontrakt, kan der blive skrevet under på noget, man ganske enkelt ikke må og kan gøre under kontrakten… eksempelvis komme på Ski ferie, studie ture eller måske former for extremsport og sådan fortsætter det jo egentlig så længe drømmen jagtes og følges… 🙂

mly_6608

Følge kærligheden…

Da jeg mødte manden min var jeg 24 og i takt med at vores forhold og lynhurtig kunne jeg mærke på mig selv, hvor forkert det var at feste til langt ud på natten dagen før hans kamp dag. Her er det så, at det er vigtig for mig, at jeg ikke bliver misforstået og I tror, det var noget han bad om eller andet… Nej det var ene og alene MIG, der fik den helt forkerte følelse inde i kroppen.Følelsen af, at jeg ikke var der for ham. – også selvom det ikke var noget, der havde med min hverdag og karriere at gøre….  Så hurtig kunne jeg mærke på mine veninder, at de måske så mig som “kedelig” når jeg tog hjem, og ikke med videre i byen… Ved godt at det er ganske naturligt, at man overtiden når man møder kærligheden fravælger ting som byture mere og mere… Men når man er ung, er det ikke en rar følelse at éns venner ser én sådan. Det var specielt det med, at det ikke var én selv, der dagen efter havde en vigtig kamp…. Men kæresten …. Den var svær at forstå for omgangskredsen.

 

Det hele blev selvfølgelig endnu mere forstærket, da vi flyttede til udlandet. Der valgte man virkelig mange ting fra i det danske. – og var man sammen hjemme, blev det hurtig stressende, fordi at man skulle nå, at se så mange som muligt på så kort tid… og alligevel kunne det ikke undgåes, at nogle blev skuffet.  Selvfølgelig kunne jeg jo egentlig godt tage til Danmark en weekend, hvor min veninde inviterede til fest, og det gjorde jeg også af og til, men man valgte meget mere med omhu og der skulle være større anledning, før det for mig føltes rigtig. Ja det lyder måske helt forkert at skrive det sådan, men håber I indeligt I forstår hvad jeg mener…. 😉

Jeg ville selvfølgelig ikke gå glip af kærlighedsfester som Bryllupper, runde fødselsdage eller lign… Men meget andet blev der meldt afbud til… Igen et valg, som jeg ene og alene har taget. Et valg som virkelig har været hård, for det er klart, at det er langt fra alle udefra, der kan forstå det – uanset hvor gode venner og veninder man er. Så har mistet en del også mange nære veninder, men jeg bebrejder dem ikke… For selvom man stadig snakkede meget sammen, så er det svært, når de oftes fik et nej til noget, ikke fordi der planlægges efter ens egen – men efter mandens kamp- og trænings program.  Men håber da det kan give lidt mening for nogle nu…. 🙂

 

Fælles drømme..

Jeg siger ikke, at alle vælger sådan, for det er langt fra og der er INTET, der er rigtig eller forkert…. Det vigtigst er jo, hvad der føles bedst for én selv. For mig er det bare min form for respekt og støtte at vise manden min. Hver eneste kamp, bliver de ikke kun vurderet af de som ser på, men også af de eksperter der giver dem hård kritik, der kan læses over hele verden – og hvem ved måske et sted i verden, sidder den ene person, der måske kan være ham eller hende, der bliver åbningen til næste step på stigen frem mod drømmen. Så de skal præstere deres yderst hver weekend både for klubben, holdet og dem selv…. – Og som kæreste vil man så gerne gøre, at de får den optimale opladning til netop at gøre det muligt….. Ja som jeg har skrevet før, så sidder man ligefrem og tænker over, om der er noget man selv kan gøre bedre, hvis han lige har en lidt dårligere dag….. Man glemmer ikke sine egne drømme… Men lige pludselig bliver hans drømme også til éns egne.

 

Når der så kommer børn ind i billedet, giver det en hel anden dimension… Her er der nogle spillere, der har brug for bare at være dem selv og slappe helt af dagen før… Hører endda ofte om nogle som sover i andet rum eller på hotel, for at få den nødvendige ro… – og det er der, hvor man virkelig kan mærke at fodbolden sætter dagsorden, når det bliver til et familieprojekt… Et projekt som vi nyder at have taget valget om.

I kan læse meget mere om det med “Den perfekte opladning”  via dette link, hvis I har lyst… 🙂 DEN PERFEKTE OPLADNING..

Facetune

Jeg vil egentlig ikke kalde det for at give afkald på noget, sådan kunne jeg nogle gange føle det lige i starten….Men for mig har det, at følge den man elskers drømme, vist sig at give mig så mange vilde store oplevelser, muligheder, venner og bekendtskaber rundt om i verden, som jeg ellers aldrig ville have fået.  Noget jeg siden hen har prøvet at fortælle de unge piger, specielt dem i Holland, når jeg kan mærke netop deres frustrationer af følelsen af mangel på forståelse fra veninder og venner – OG Selvfølgelig er det aldrig sjovt at mærke at nogle venskaber mere og mere løber ud… og tænker da af og til på dem jeg har mistet i tidens løb – Men alle ved jo, at man fra naturens side mister nære venner og veninder med tiden, fordi man bare vokser fra hinanden, som man siger – eller pludselig er forskellige steder i ens liv….Men når man er den, der “sidder bag eliten”, kan man godt få følelsen af at have skuffet nogle venner og det er selvfølgelig ikke rart … Måske det er derfor, at man får så nære venner i branchen, fordi man alle sidder i samme båd, og alle har den samme accept og forståelse, så man skal undskylde sig, når planlægningen om at mødes, kan virke HELT håbløs – Lidt hårdt sagt, så er det jo måske også den måde, man hurtig finder ud af, hvem der er ens rigtige venner… 😉  – og dem bliver man til gengæld virkelig tætte med …. 😉

 

Jeg er ikke et sekundt i tvivl om, at fik jeg chancen for at kunne gøre noget om, så ville jeg ikke ændre noget – for det har været og er stadig det der føltes rigtig for mig, og nogle siger, at hver “skuffe” af godt og ondt i vores liv, er dem der gør os til det vi er og har i dag… og hvis det er korrekt, så er det jo netop det, jeg aldrig vil ændre på….  🙂

 

Nu er det så ude… Det jeg så længe gerne har ville dele med jer… og som jeg ikke håber bliver misforstået…. Jeg er sikker på, at der er mange af jer derude, der kan nikke genkendende til noget eller meget af det… For det er jo egentlig ikke så meget til forskel i det at støtter dem vi elsker i det de laver, og i bund og grund gør vi jo alle alt for at hverdagen fungere for alle parter… 🙂 Så hvis I har lyst til at fortælle om, hvordan I også har taget lignede eller andre valg, så vil jeg elske at høre om det … 🙂 For husk at alt det her er jo bare set i “Bak-spejlet”… 🙂

 

tex2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårlig kutyme... ???!!