En vild aften med ED Sheeran....

Dårlig kutyme… ???!!

Er der virkelig nogle, der er for fine til lige at løsrive sig fra sin “JEG” – stilling, for blot at lade sin “DU”- stilling vinde, – bare sølle 5 min ????

Det nægter jeg at tro på, for tror altid det bedste i folk, så håber bare på, at det er en dårlig kutyme, der bare helt ubevidst er gået hen og blevet normen… Netop fordi alle andre gør det, og måske har det bare altid været sådan…..

I sidder nok og tænker sikke noget volapyk lige nu .. 😉  – For måske giver det slet ikke mening for nogle af jer, men det håber jeg, at det gør, hvis I læser mere…..

mig

De fleste større stadions idag har en sponsorside, med lounges og skyboxes, hvor klubberne blandt andet inviterer deres sponsorer mv. indenfor til spisning, og dermed hylder deres hjælp til klubbens eksistens. Jeg har været så heldig at have oplevet flere af disse lounger i ind- og udland, både som spillerkæreste og i arbejdsrelateret formål. Uanset hvor, ja så er der altid gjort et stort stykke arbejde med flotte borde der er dækket op, buffeter der dufter med lækker mad, Frivillige der servicere med drikkelse mm og tripper, forsigtig og ubemærket rundt, ansatte der har i flere uger op til hver enkelte kamp, organiseret og planlagt alt ned til sidste detalje således alt klapper og er klart. Ingen er i tvivl om hvor og hvem de skal side ved – og ansatte går rundt hyggesnakker med forskellige, og sørger for, at der bliver networket på kryds og tværs af de forskellige…. Ja tror mange sponsorer vil nikke genkendende til, at der er mange business relationer og måske endda store forretninger der skabes på baggrund af disse arrangementer.  Hele forskellen fra klub til klub ligger så “bare” i omgivelserne, og hvor stor og flot det hele gøres… Det flotteste jeg har oplevet er uden tvivl Hertha Berlins helt unikke stadion – som virkelig viser, at det kun er fantasien der sætter grænser ….  – Men den tager vi lige en anden gang …. 😉

Til fælles har jeg oplevet, at der ofte er én eller flere talere, der er på før og efter kampen. Har oplevet så store stadions, at man så disse taler/interviews på en skærm eller et lærred, da det hele har foregik i et helt andet lokale, et helt andet sted på stadionet. Men uanset hvad, har der ALTID været så muse- musestille og alle har rettet deres blikke og øre på denne person, som nu havde al fokus fra ALLE…. Hvis der lige skulle være en der kom til at hviske lidt, så kommer der et; “Ssssshhh” og blikke blev sendt… Så ingen var i tvivl om, at der skulle være så stille, at en knappenål skulle kunne høres.

Sådan har det været alle stedet, jeg har oplevet…. Altså lige UNDTAGET på….. MCH Arena… Noget jeg inderligt ikke forstår…. For kender mange af de mennesker som er der, så er faktisk ikke i tvivl om, at det ikke er noget de gør med deres gode mening…. Eller nægter i hvert fald at tro det !!!????

Én gang, havde jeg fornøjelsen af at komme i god tid, blev jeg så forarget og rasende indeni… Da jeg til min glæde opdage at denne her lille fyr stod og blev interviewet, en lille fyr med så stort og varmt et hjerte, og ikke mindst med så meget livs- og erhvervserfaring… Nemlig Cliff Crown. Måske ikke alle ved, at hvem han er, men han kom til FCM da englænderen Benham købte sig ind i klubben.  Cliff er hans højre hånd, og formand i den engelske klub Brentford’s bestyrrelse, ligesom han idag også er en del af FCMs bestyrrelse. Der stod han og talte og talte med et kæmpe smil som altid  og jeg kunne slet ikke høre, hvad han sagde…  Hæng mig ikke op på det, men tror der kan være ca 800 mennesker i FCMs lounge… og der er lærreder og højtalere til dem som ikke kan se selve personen, som står ved  den såkaldte talerstol… Så der er ingen undskyldninger… Men folk sad og spiste og snakkede videre mange med ryggen til…. Jeg skammede mig virkelig…. Tænk at én person der kommer helt fra England, kun kom pga denne kamp, og kun vil det bedste for klubben, og måske endda har været med til at redde klubben… Tænk at han få den behandling, og mangel på respekt så og sige…. Men i bund og grund er det jo egentlig fuldstændig ligegyldigt, hvem der står der… For det vel er almindelig pli, at man lige sætter sig i “DU”- stilling… blot de 5 min det lige tager…. Ikke bare for vedkommende, der er i fokus, men også de der sidder omkring, som egentlig gerne vil høre det….. Ja undskyld.. Jeg fatter det ikke…. Er jeg den eneste der tænker sådan… og har oplevet det sådan…???

fcm_big_data

 

Normalt plejer Kampens Spiller at komme i loungen efter kampen til et interview, men dette er nu i stedet i Fanloungen. Jeg har selv været dernede til nogle af disse interviews, og det er virkelig en fornøjelse med et rum fyldt med så mange stemningsfyldte mennesker, og alle har bare rettet deres fokus mod scenen, og griner med og af vedkommende deroppe…. Så hvis det er spillernes eget ønske at flytte det, forstår jeg, for det er det, jeg kan genkende fra de andre stadions jeg har oplevet…

Jeg indrømmer at uanset hvor meget jeg har irriteret mig over det, er jeg desværre nok kommet der til, at jeg nu, som så mange andre, bare erkendt at dette er normen og kutymen i denne lounge… Indtil jeg i fredags så overhørte andre tale om, hvor frustrerende og ærgerlig det var, og at de tilsvarende heller aldrig har oplevet noget lignende på andre stadions.

Så tænkte lige at lade mine ærgelser gå ud til jer…. For måske man kunne få delt budskabet ud, der brød disse normer…. Ved blot et lille prik på nogle af de skuldre, jeg ganske enkelt ikke tror, gør dette bevidst…. Eller er det måske bare mig der er så uheldig at have oplevet det her, er der andre der generelt har en anden oplevelse end jeg ….??  Eller måske bare andre lignende oplevelser I vil dele…????

tex2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vild aften med ED Sheeran....