Træneren har magten !!

Græder med det ene og smiler med det andet øje…..

Kender I det, hvor der sker noget I ens liv, som gør at man går og græder med det ene og smiler med det andet øje…. ???? Det er vel nok én af de mest frustrerende lykke følelse man kan få…er det ik’ !!!???

 

VI SKAL FLYTTE……!!!!!!!  Ja nu er det sagt og ude i det offentlige rum…. 🙂 og så er alt ikke 100% men kun 98% i orden… Men det gør det jo slet ikke mindre frustrerende… vel???

fil-02-12-2016-14-33-11

Og jeg, som troede at så snart manden min stoppede som fodboldspiller, ja så var vi færdige med at skulle stå flytteklar fra den ene dag til den anden. Men vi forsøgte allerede inden KK skulle starte i skole med, at vi finde en bolig tættere på manden mins job, da vi blevet advaret om, hvor tidskrævende et trænerjob er – specielt i weekenderne –  Men den gang var det ikke muligt, lige i dét område vi ønskede…

Men pludselig ringede de at HUSET, var kommet til salg – og ja det kan ikke være mere perfekt, til vores lille familie. Så hele handlen skete på 8 dage. Da vi havde skrevet under på det – føltes det hele så rigtigt. – og så alligevel ikke for – bagefter da jeg kørte hjem, kiggede jeg fra motorvejen på området vi bor i nu. Det lyste så fint op i mørket og væltede tårerne bare frem… Da jeg kom til vores eget hus, holdte jeg og kiggede på det fra vejen i mindst 2 min. og kunne bare ikke stoppe tårerne. Dét hus har været vores base de sidste 5,5 år. Måske nogle af jer griner og tænker det er ingenting.. Men for mig, er det et af de steder jeg har boet aller længst tid  –  og selvom der er mange i fodboldbranchen der kan overgå det, så har vi sammen på 10 år boet 5 steder – Derfor har det for os ikke været en base der bare skulle fungere, når vi har flyttet rundt for jobbet til manden min. Nej for os har det for første gang været følelsen af et HJEM. Et hjem med så mange minder.. ; – Begge vores sønner har taget deres første skridt, – Sagt deres første ord, – Mange store fester er blevet holdt her, – Mange havehygge-aftener, – ALLE fødselsdage i begge vores drenges liv er blevet holdt der; Huset var tapet til med FCM flag, da manden min var med til at vinde DM for hans hjerteklub. Så selvom ejendomsmægleren nævnte, at man kunne male huset indvendigt, så det står skarpt… Så NEJ – glem det…!! Vi kender nærmest til hver eneste lille skramme, der er på fodlister, vægge, gulve mm – Der ligger så mange minder I det, at det vil være for overvældende at skulle se på, at de bare bliver malet over og “visket væk”.

 

Men et hus giver vel ikke alene følelsen af et hjem!!! For det er hele området. Der bor så mange dejlige mennesker og venner heromkring, og uden dem havde jeg bla. ganske enkelt ikke kunne overholde det løfte/mål, jeg havde, da lillebror kom til verden. Ville nemlig som mange af jer også sikkert ville, nemlig gøre alt for at storebror ikke mærkede til det, og at han for alt i verden skulle fortsætte til fodbold mm.  Men første gang KK skulle afsted, var lillebror 8 dage gammel, og når farmand ingen barsel har – så var det vildt at mærke den kæmpe hjælp alle i området gav og tilbød – For det er jo altid ligegyldig, hvor meget man prøver at planlægge, så er det altid, når man står helt klar til afgang at man pludselig har et sulten spædbarn i den ene hånd og i den anden har man en ble fyldt med “remoulade” som gerne har været tværet videre helt op ad ryggen –  Men alligevel så missede storebror ikke én træning – Takke været deres hjælp…. Men ikke bare der, også al uden om…  De henter  ham og har taget ham med til alt muligt og gjorde alt mulig, for at hjælpe og give lillebror og moderen lidt ro, når de vidste at farmand var på job. Håber virkelig de ved, hvem de er og hvor meget det har betydet for mig (og os) !!! – og gud hvor kommer jeg til at savne de venner vi har på vejen, hvor man bare lige kan gå over til en aften og hygge og så gå hjem igen… Det er der s*u noget specielt hygge over…. 🙂

 

I torsdag, da min mor og jeg var til juleklip på KKs skole, fik jeg også lige bekræftet, at jeg på ingen måde skal med til hans afskeddag her til jul…. Jeg kommer til at blive den største tudeprinsesse, hvilket jo slet ikke vil være til nogen hjælp.. Men før i tiden var det bare Kristian og jeg, og alt var mega spændende, når der skulle pakkes og flyttes fra en dag til en anden, men pludselig er det jo ikke bare os  længere…. og det gør det bare så forbandet hårdt!!!!  Vores lille søn har kendt mange på den skole i halvdelen af sit liv, fra fodbold da han startede som 3 årig – (og det samme gælder for os med forældrene 😢 )- og selvom moderen havde lidt svært med at finde ud af det ForældreIntra, Elevintra, niveaufordelt elevklasser og alt det nymodernes, der er sket siden man selv gik i skole. Ja så lyser det ud af ham, hvor meget han elsker, at gå der og hvor vellidt han er – Alt sammen noget der går lige i hjertet!!  – og Nu hiver vi ham så ud af den skole 🙁  Vi sad til morgensang og betragtede, hvordan alle skolens elever var samlet for at synge julesange – alle elever sang højt og tydeligt og vores lille søn sad blandt dem og sang og grinte og havde en fest med de han sad omringet af…. – Fik en klump i halsen og måtte tage nogle dybe indåndninger for at holde tårerne væk.  Så nej den afskeds dag er nok bedst, at farmand tager med til, for ikke at gøre det værre end det er for ham det hele handler om -vores søn. Som godt ved, at han skal flytte og det mærker også til at han glæder sig…… Men er virkelig overrasket over, hvor hårdt det er og hvor ondt det gør… 😢Pludselig bliver man opmærksom på, hvor fantastisk alt omkring én er – og der findes vel en form for tryghedsdansker i os alle 😉  – så det, at man ved, hvad man har og ikke hvad man får…..virker pludselig vildt skræmmende ….ik’???!!  – Eller er det bare os, der har det sådan???

juletrae

For lige at toppe det hele… så er det jo virkelig også bare en slem periode for én, som jeg, der ELSKER JUL…. 🎄 Jeg har lige “fået lov” til at få et juletræ frem udenfor … og så lige et par lys på borderne…. – men ja det giver jo ingen mening at pynte op… for lige nu står vi hele tiden klar til, at de manglende forbehold er afklaret, så vores lille familie kan afslutte et kapitel og starte på et nyt, som bliver i de perfekte rammer til, at vi igen kan få en masser familietid…. Det er vel det der betyder alt –  er det ikke ???? Selvom jeg lige nu går og græder med det ene og smiler med det andet øje så mærkes det i hvert fald, som det helt rigtige for os….!!!!

 

Nu er det, at jeg kommer med en kæmpe bøn til jer derude… For er der nogle der kender til det, med den følelse, det giver at skulle flytte et skolebarn, og hive dem ud af deres comfortzone – Måske I har nogle gode råd og fif til, hvordan man kan gøre overgangen lettere for dem…. – og moderen 😉  (skriv gerne i kommentar herunder 🙏🏼 Andre steder er også okay 😜) ?? Tager imod alt med kyshånd…. 🙂

 

tex2

16 kommentarer

 • Mille

  Hej Diana.
  Det er en meget “svær” situation at stå i og specielt her i denne skønne måned.
  Svær forstået på den måde, at alt bliver hevet op med roden og der er ikke noget der er som det plejer, udover at i har hinanden.
  Jeg vil sige som Manja, at det er vigtigt, at i kommer ud og ser hvor drengene skal være i fremtiden, kommer ud i nærområdet og kigger, går en tur og får en fornemmelse for området.
  Jeg har selv revet 3 børn op med roden i forbindelse med en skilsmisse, og jeg havde det på fuldstændig samme måde. Jeg stortudede sidste skoledag. Men børn tilpasser sig og finder nye kammerater og venner. Når forældrene er glade, tilpasse og trives – ja så gør børn det samme. Så føler de sig trykke.
  Rigtig god vind fremover og glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at høre fra en lige så stor tudeprinsesse som jeg… 😉 – og du må da om nogen vide hvilken situation jeg står i nu… Så hvor er det betryggende at høre dine råd. 1000 tak det varmer virkelig.
   -os’ held og lykke til dig… og glade dejlige jul 🙂
   De varmeste juletanker fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manja Tilly

  Jeg kan godt forstå følelsen – det vidner jo også om at I er gode til at skabe venskaber, så det kommer I også til der hvor I flytter hen!
  Jeg tænker det vigtigste er, at forberede børnene så godt som muligt, så de ved hvor de skal flytte hen. Det kan være ved at besøge skolen og vuggestuen, så de ved hvordan deres nye hverdag bliver.
  Det skal nok blive rigtig godt – det lyder jo til at det giver mere tid sammen med deres far.
  Hvor skal I flytte hen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 1000 tak Manja, det var sødt af dig at skrive.. Man vil jo så gerne forberede dem så godt man kan og tror bestemt at vi vil følge dit råd med at besøge skole nogle gange med vores søn…. – og ja vi holder hele tiden hinanden op på at det bliver det hele værd i sidste ende… 🙂 Tak fordi du lige varmede med din kommentar og fordi du læser med…
   De bedste julehilsner fra mig til dig….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Sødeste Lady Di❤️
  Først tillykke med det nye hus🙏🏻Hvor lyder det helt fantastisk,selvom jeg er ligeså dårlig til at rykke teltpælene op,som dig❤️
  Min kloge mor,som er folkeskolelærer siger,at så længe man rykker sine unger inden 3./4.klasse vil man som forældre opleve,hvor nemt det faktisk går. Børn har en omstillingsevne uden sammenligning,og jeg er helt sikker på,at KK nok skal komme til at elske at bo og gå i skole det nye sted💙Ting tager tid,men når han mærker roen fra sin beundringsværdige mama og farmand,er jeg sikker på,alting går så fint,selvom jeg også får en klump i halsen af at læse om jeres store beslutning❤️
  Sender dig kæmpe krammer fra Kbh også kys😘❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nøj skønne Nadia.. Det var da en dejlig besked at få… Hils din kære moder og sig at hendes kloge ord varmer mere end hun aner… Lige hvad jeg havde brug for at høre…. 1000 tak…
   Håber du og dine har det dejligt ikke mindst lille bror – hvor er du altså fin… 🙂
   Kæmpe jule krammer til dig fra mig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Som vi to har snakket en del om så forstår jeg jo godt jeres valg, men en lille bitte del af mig håber stadig hushandlen går i vasken, så vi får lov at beholde jer her😉I vil virkelig blive savnet alle sammen😔 Jeg er dog ikke i tvivl om KK hurtigt vil falde til i nye omgivelser, for han er en super skøn dreng, men jeg kan sagtens forstår din bekymring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du sød.. 1000 tak … I vil også blive savnet… Måske der skal arrangeres en lille kamp.. Så KK spille mod sine gamle teammates 😉 – Men nu er det jo sådan at det ikke er så langt i bil… – og der er lige langt begge veje …. (ment som I er mere end velkommen ..) 😉
   Mange kram til alle jer

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  Har også prøvet at skifte skole og jeg syntes man kan dele det lidt ind i nogle faser: 1(inden skolestart): så (plejer) glæder man sig helt vildt til noget nyt og møde en helt masse nye mennesker og man kan nogle gange slet ikke vente med det…

  2(første dage): de første dage er de dage hvor man starter i klassen og det hele bare er tip top og det bare er fedt, der er jo en masse nye lege kammerater osv

  3: efter lidt tid kan det godt blive en smule udfordrende (for nogle) måske de lærere noget helt andet end han har gjort før og samtidig med man er ny så kan det godt blive lidt svært.

  4: nu er rutinen begyndt at indfinde sig og nu har han fået en masse nye kammerater og virkelig begyndt at “elske” det nye sted..

  Det sådan jeg følte det lidt da jeg skiftede skole for første gang, tror bare man skal give det lidt tid for så skal det nok komme 😉 og det er også meget positivt i flytter når han stadig går på et forholdsvist lille klassetrin det gør det bare 100x nemmere at finde venner 🙂

  Jeg er selv personligt rigtig glad for at have skiftet skole så det skal han nok også blive glad for!😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chalotte

  Sidder med en kæmpe klump i halsen 😢 For nøj hvor kan jeg sætte mig ind i dine tanker og følelser☺️ Vi og specielt Jonas kommer til at savne KK i skolen og på fodboldbanen☺️ Men når det er sagt så ved jeg at han kommer til at klare et skoleskift i stiv arm😃 Med hans charme, smil og fodboldtalenter kommer han til at smelte både pige og drengehjerter😜Vi kommer til at savne jer alle 4 på banerne😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puha nu er det mig der for en klump i halsen … håber I ved at det også var jer jeg hentydede til…
   Men mon ikke KK får lov til at komme på besøg en gang imellem til træningen.. det har vi i hvert fald lovet ham 😜

   De varmeste kram til alle jer

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Puha… jeg kan VIRKELIG godt forstå dig. Jeg ville ha det på fuldstændig sammen måde, hvis jeg stod i den situation som du gør nu. Men jeg tror ikke du behøver bekymre dig. Jeg synes tit man oplever at børn hurtigt falder til i de nye omgivelser. Og måske synes det er spændende at der skal ske noget nyt. Oftes er vi mødre bare så bekymrede for dem – men jo kun fordi de betyder alt og vi vil dem det bedste❤️ Held og lykke med flytningen – er sikker på det bliver fantastisk og skønt for jer alle sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for de varmende ord Pernille og ja håber du har ret at det bare er moderhjertet der bløder lidt… men ja de små pus (uanset hvor gamle de bliver) betyder jo bare alt 😢
   Tak fordi du læser med 🙏🏼🙏🏼
   Varmeste juletanker fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træneren har magten !!