Bænkevarmere...

Pil snitterne…!!!!

sur

 

Til I af jer, som ikke ved det, så spillede FCM midtjylland en kamp igår mod holdet Fremad amager…. Inden den gik igang, havde jeg netop skrevet et indlæg jeg tænkte jeg ville dele med jer idag. Men i mellemtiden er der sket noget, som jeg simpelthen bliver nød til at læsse af, så håber det er okay at det går lidt ud over jer. Manden min har nemlig altid ringet lige efter de kampe, som jeg ikke ser live. Det gjorde han også igår…  og tog den med en glad stemme, da de jo lige havde vundet en kamp… Men han var rasende !!!!

 

   Der var nemlig nogle der have gennemrodet deres omklædningsrum og plyndret samtlige værdigenstande….. !!!

 

Jeg blev helt indebrændt, at det kan være muligt… og lynhurtig gik det op for mig.. jamen han ringede jo fra egen mobil… – af en eller anden grund havde de bare smidt hans ting som mobil og computer mm rundt om i omklædningsrummet… Igår havde han helt tilfældig taget nogle tegninger og fotos med af vores søn, som han ville have med til at hænge på kontoret… Disse lå også spredt ud over det hele… Men de havde taget hans elskede ur… Uret der betyder så meget for ham og større værdi den dag i dag, end da han købte det.. netop fordi han havde været forelsket i det længe, og købte det så, da de vandt det danske mesterskab, som et fortjent minde. Så der var meget betydning i det og en erstatning vil jo ikke helt være det samme…. Skal man se lidt positivt på det, var han jo trods alt én af de få der kunne ringe hjem.

Men hvor er det frækt…. !!!! – og går man så ind og læser nogle af alle de kommentarer, som jeg jo ikke kan lade være med at læse, ja så er hovedparten ikke overrasket og siger, at sådan er det på Amager og velkommen til Amager. – og selvfølgelig er jeg ikke overrasket over, at nogle ikke kan holde snitterne for dem selv… det sker jo desværre konstant uanset, hvor man er i landet. Men at klubben ikke har større kontrol over deres sikkerhed, i sådan en kamp, hvis de netop ved at det er et problem derude. Fcm var blevet forsikret at omklædningsrummet blev låst, hvilket de siger, at det også var.. men alligevel ingen tegn på indbrud… Noget er jo helt galt. – Også FCM bussen, havde de hurtige fingre været i og stjålet tasker fra…

omklaedningur

Synes bare, at det er vildt at en kamp, som er i så stor højrisiko, at klubben måske ikke bare lige har sikkerheden lidt mere i højsæde… hvis de nu ved, at det ofte sker, som man kan læse sig frem til. – ellers måtte de jo have meldt ærligt ud, at det ønskede de ikke at tage ansvaret for, og så kunne de jo tage alt med ud af værdier.

I kan læse mere her;

BACH BAK MISTEDE DYRT UR

 

Så selvom de vandt og er gået videre i Pokalturneringen, over en modstander man ikke måtte undervurdere, ja så er det ikke ligefrem, det der er emnet… og manden min var rystet, frustreret og virkelig ked over at miste noget, der for ham er så stor en værdi, som ikke kan erstattes. Tænk at være helt oppe og køre som hold over en sejr… Der var endda én af de unge, som før første gang kom på banen i denne sæson – hans og deres adrenalin er helt oppe og de er på vej ind, hvor ordene “….STORE PATTER….” i kampråbet, skal ind og råbes… Men så bliver man istedet mødt af et omklædningsrum, hvor alt er vendt på hovedet … tasker, tøj og andre ting ligger hulter til bulter…. Den unge fyr, som fik en lille bid af drømmen om at spille, fik lige slukket det hele igen, og mistet sine ting og værdier.  Håber bare de fanger de I*****, selvom jeg ved at chancen er meget meget lille. Men hvis – vil det være et fedt signal ud, nu når der står så meget i pressen om det. – og så skal de bare have en STRAF så det batter… så alle kan lærer, at man bare skal PIL SNITTERNE og HOLDE DEM FOR DEM SELV !!!!

 

Jeg ved godt, at der måske er nogle af jer derude, der tænker at det jo kun er materielle ting…. og I har så meget ret… specielt i denne uge med KNÆK CANCER i fokus, er det at mistet jo noget helt helt andet….og kan slet ikke sammenlignes.!!!!!  Men stadigvæk er det vel okay at rase ud over det….!!! – og ja det sker jo DESVÆRRE så ofte rundt om i mange omklædningsrum. Men hvis de får beskeden, at der låses af – er man vel også i den bedste tro … er man ikke…??? Jeg er ked af, at jeg lige måtte læsse af på jer..  og så lige på sådan en Halloweens fest dag op til en weekend…. håber at I kan bærer over med mig… 😉 tex2

 

6 kommentarer

 • Sabrina

  Hmm… blev paf! Da min mand læste det op efter kampen tænk sig nogen er så hjernedøde og helt ærlig så må de sku have hovedet under armen, sim en anden har nævnt så indeholder mobiler typisk private billeder af vores børn eller andre dejlige minder, og hvad er det for en udtalelse om at ja sådan er det her i Amager?! Det er så usmagelig føj siger jeg bare, det er sku for lavt.
  Jeg håber I finder Frem til de idioter men ja det bliver nok ikk nemt😔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Toksvig Jahn

  Hej D😊
  Ja det er rystende det skal være sådan🙄
  Kan godt følge dig.
  Og uanset om det kun er materielle ting
  Så kan det alligevel ha en uvurderlig betydning.

  De sku skamme sig☝️️

  Go weekend
  Kh
  Bettina Jahn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Strandsbjerg

  Ja det er kun materielle ting, men telefoner indeholder ofte billeder som ikke kan erstattes og der kan jo også være minder knyttet tiden ting. Håber de fanger, uden som gjorde det. God fornøjelse weekend .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja de fleste ting er forbundet med minder …. Der skal folk også vide og respektere hvad det er dit og mit !!… Tak fordi du skriver… Vi krydser fingre for at også dine håb hjælper til at de finder dem…
   De bedste tanker fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bænkevarmere...