Knæk nu den Fuc**** Cancer

Savner Den anden familie…

Ja smilet er stort idag…. Det er den af to grunde…. for igår fik jeg det sødeste FlashBack, fra en veninde i Finland…. Heerenveen – var stedet der bandt os sammen – for ellers havde vi nok aldrig mødtes… Vores kærester spillede på samme hold… og glemmer aldrig, da de kom til klubben…. Hun kom til kamp en solrig dag med de højeste stilletter og flotteste taske med et stort mærke på, så man ikke var i tvivl om hvilket brand det var… Store grønne øjne og det største smukkeste smil…. og hold nu K*** hun snakkede og snakkede og snakkede…. Vi var 4 piger der altid sad sammen på tribunen , og hun satte sig selvfølgelig hos os…. Men hendes første hånds indtryk af mig var nok ikke det bedste… Det var mig egen skyld – Jeg kom i mine flade sandaler og endte med sige til dem, at jeg lige så kampen fra en anden plads…. Jeg vidste at manden min – der dengang var min kæreste… gerne ville, at jeg kunne næsten alle detaljer fra kampen bagefter… Eller ej… Det var jo nok egentlig mest bare mig, der altid har følt, at det er sådan jeg støttede bedst… – Jeg var der for at se fodbold og er bare typen der ikke kan side stille under en kamp… så husker hun skuede lidt til mig, når jeg kom med mine udråb en gang imellem under kampen…

Vi var meget forskellige lige der – og nok ikke lige den bedste start I know… Men en start-  som vi virkelig endte med at grine så meget af….

Det første år i Hollandske Heerenveen, ved de fleste af jer – var virkelig én stor frustration for mig… Det med at slippe min egen karriere en smule.. Var ikke så let, som jeg havde forestillet mig det, da jeg selvfølgelig sagde ja til at følge med…. Men de 2 sidste år…. Var nogle af de bedste år – ikke bare i mit men også i vores tid…. Et kæmpe stort eventyr… og netop hun og de andre piger er en kæmpe stor del af det…

 

Vi var 9 piger af 7 forskellige nationaliteter, samlet kun pga én ting… For at støtte vores kærester i deres fodbold karriere…. Så måske havde vi ikke så meget tilfældes – måske var vi fuldstændige kontraster af hinanden og kom fra forskellige kulturer…. Men pludselig var vi “EN FAMILIE” … En familie, der forstod hinandens situationer – og hinandens kampe…. Men ikke mindst havde vi hinanden og lavede alt muligt sammen….. Red, trænede, shoppede – og pludselig gjorde vi det til en konkurrence i at lave de bedste Surprice parties til hinandens fødseldage….. Det var den fedeste tid – og mindes Holland, som EN stor fest…

Ja dem i FC Midtjylland tror ikke på mig, og kan også godt forstå det, for det er en helt anden tid nu – der er sket så stor udvikling i den professionelle Fodboldverden . Tvivler på, at det ville have været sådan hvis vi var dernede nu…. Alt er blevet så seriøst, og skemalagt – den gang var det stadig seriøst, professionelt men også med større fejring af succeserne – hvilket der var rigtig mange af dernede…… Eller også er det bare et land med en Helt anden fodbold Kultur…. 🙂

Bag hver spillere på dette billede, sad kærester fra og med hver deres land og kultur.

 

Men da hun pludselig taggede mig og de andre piger igår i et opslag ud af det blå efter så mange år… Gav det bare et sug i maven og den varmeste følelse… Ikke kun pga det hun skrev, men mere det – at det at mærke, hvor store minder det stadig er – ikke bare hos mig – men tydeligvis fra alle os i den 2. familie – selv så mange år efter….. 8 år siden er det til jul – den gang var vi nede og besøge dem alle i Heerenveen, for at vise vores første Guldklump Konrad (som han hed der 😉 ) frem – 1 halvt år efter vi var vendt hjem til det danske….

Det fik mig til at mærke forskellen på det dengang og sådan som det er nu…. Iaften skal vi tøser fra FCM-Family nemlig på tur… en helt 3. familie… 2 familier der ikke kan sammenlignes på nogen måder og så selvfølgelig alligevel… For vi jo er samlet pga.. vores mænd…. Men det hele er nye tider… og når det opstår i et helt andet land – er det bare specielt på en helt anden måde… og måske vi var heldige den gang, for vi havde næsten 2 år sammen alle sammen…. – På en eller anden måde var vi ikke så bange for at miste hinanden den gang – måske det også var grunden til at det var SÅ hårdt for mig, da vi rejste hjem igen…- jeg var så uforberedt og havde jo planlagt hele min fødsel og søns opvækst der blandt denne 2. familie. I kan læse det her, hvis I lyster 🙂 Hjem til Danmark

Når vi er samlet med FCM-Family, så nyder man det på en helt anden måde, fordi man hele tiden vil have det bedste ud af det, som om at man godt ved, at det nu kun er de færreste, der når at være i familien i 2 år…. Tingene går så ufattelig stærkt i Fodbold Branchen lige nu – og måske forskellen er, at den gang, var det mest spillerne der tænkte på næste step i deres karriere – Nu er det mindst ligeså meget klubberne, der ser den store forretning i alle spillere… Ej gætter bare, men det hele går i hvert fald bare SÅ stærkt… og måske gjorde det også den gang, og jeg blot har “lykkelig glemt”, den der følelse af at være forandring parat hvert halve år, hvor din fremtid og bopæl kunne skifte fra den ene dag til den anden, kendte jo ikke rigtig branchen, som jeg gør nu…

Så den anden grund til det store smil – er helt sikkert at jeg Glæder mig jo endnu mere til rigtig at hygge med 17 tøser fra forskellige steder i landet, i skandinavien, ja i europa…. Os tøser fra FCM-family…. Måske de også om 8 år, vil få dette flashBack og tænke – Sh*t, hvor var det egentlig en skøn tid…..  Selvom deres liv sikkert vil være fuldstændig helt anderledes end den er idag….. 😉  Ja… Ved ikke lige, hvorfor jeg deler det her med jer…. Måske I kan bruge det – måske ikke… Det kunne jo være at I er nogle,  der sidder der ude og har det på samme måde, eller måske kender det fra et helt andet perspektiv – eller måske du bare synes det er hyggeligt at høre, lidt om  hvordan fodbolden kan være fra én helt andre vinkeler…. Det er jo trods alt kun set fra Bak-spejlet ikk’ ….. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knæk nu den Fuc**** Cancer