EN LILLE ØV - FØLELSE

ÆNDRE DINE VANER PÅ 21 dage

 

21 DAGE

21 dage skulle det tage for at ændre vaner… 21 dage…. Tænkte da, at det en nem sag… Så sprang på med det samme da MIIEGO  gav mig denne udfordring i et samarbejde.  – Det at træne og holde min krop sund og stærk er meget vigtig for mig og det har det altid været. Men det kan være svært, når man er en smask forelsket – og til tider også forpustet mor, hvor træningen skal presses ind i den travle hverdag, faktisk helst helt uden på nogen måder at gå udover, de timer man er vågen…. – For jeg vil skisme ikke undvære noget tid med mine krudtugler, men jeg vil heller ikke have dårlig samvittighed, når jeg endelig kan slænge mig på sofaen sammen med manden min, det samme gælder de guld timer hvor vi er sammen med vennerne….. Så for mig fungere det kun, hvis der trænes, når resten af familien sover. – Men efter 10 mdr skade med hælspor…. Så er jeg kommet helt ud af den gode cirkel, hvor jeg sprang op af sengen, når vækketuret ringede – i stedet for bare at snooze så længe, at det til sidst er for sent – nogen der kan genkende det ???? 😉 

 

miiego8

 

21. dage med de 4 råd;

  1. Never go 3 days without exercise

  2. Workout at least 3 days a week

  3. Never miss a monday

  4. Never give up.

 

miiego6

M1

Med mig fik jeg disse 4 råd og Miiego’s nyeste trådløse M1 Bluetooth høretelefoner… og hold da nu lige op, hvor var de min redning. At skulle stå op så tidligt er én ting, men at skulle op og I fuld gear lige efter 5 min. er noget helt andet.  Specielt når man ved, at man kun lige har de 65 min til at træne meget intenst, ellers er det ganske enkelt bare TOOO BAD…. Så jeg er direkte afhængig af at skulle høre musik på fuld skrald  – og der skal helst være gang i den – og ja nu er der nok nogle af jer der griner – men indrømmer at trænger jeg virkelig til at spark bagi – så finder jeg musik med PRODIGY, FAITLESS, VOLBEAT, RAGE AGAINS THE MACHINE og DJ ALIGATOR frem …. 😉  Mange af jer ved nok ikke en gang, hvem de er… 😉 Men de af jer der gør, ved også, at det virkelig kræver nogle høretelefoner med god lyd, bare for at det kan lyde sådan nogle lunde… 😉 – og jeg er virkelig forbavset over disse små duttes vilde lyd. – og samtidig kan jeg løbe, træne hoppe, kravle ryste… ALT uden at jeg føler, at de falder af…. – Det bedste er, at jeg kan gøre alt det imens at min mobil, ligger låstinde i skabet…. Der er nemlig kun lige en ledning forbundet med disse EAR-Hooks, som de så fint hedder… Ellers INGEN LEDNINGER – men en indbygget mikrofon, og du kan ændre volume, skifte sang og sætte på pause direkte på den ene “duttelidut”…. Hvor fedt er det ikke lige…?!! Bliver normalt altid så forbandet på de ledninger, når jeg løber eller træner… De er altid i vejen og snitter man bare ledningen, ja så hives dutterne ud af øret, med sådan en kraft at man virkelig bliver chokket… (T)isse irriterende for at at sige det lige ud…. 😉

miiego4

 

Måske nogle af jer så mine My Stories på min Instagram profil. Her var det vist tydeligt at se, hvordan det hele gik vældig godt i starten … Motivationen var der og musikken spillede… Meeeeen så dalede det i uge 2…. Men jeg missede ikke en mandag… 😉 og missede ikke min. 3 gange om ugen…. Nu er de 21 dage så overstået, og kan kun sige DET VIRKER….. Mit indre vækkeur har nu seriøst stillet sig til kl 5.30 – snooze én – nogle gange 2 🙂 gange og så afsted… Ja det kan da også være lidt træls med sådan et indre vækkeur – altså de dage hvor man så ikke vil træne… Meeeeen hellere det, og så slippe for den konstante tanke om, at man også lige skulle have trænet eller man burde også lige…. Nej bare nyde de “vågne”…. og faktisk også mere de sovende timer….  – det er lige mig 😉

 

SÅ 21 DAGE…. Det virker VIKER virkelig… I hvert fald med at ændre sine dagrytmer…Ved ikke om det kan bruges til at ændre andre vaner – er der nogle af jer der har prøvet det – eller måske tør udfordre tage udfordringen op med noget ???? Jeg takker Miiego for et spark bag i … og kan anbefale at kigge nærmere på http://miiego.com/da Der er flere typer og farver, alt efter hvad man nu er til 😉  Nu er det jo også snart Mors – og Fars dag 😉

tex2

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LILLE ØV - FØLELSE