Bolden giver venner for livet...

FULDSTÆNDIG CRAZY…….

Jeg har blottet mig selv og til tider min familie, så nu er det vist okay lige at smide janteloven lidt…!!!! Det hele er nemlig bare så vildt og så overvældende !!!! Det er nu ca 1,5 måned siden at jeg startede denne blog op i håb om, at der måske var nogle, der synes det kunne være interessant at høre lidt om fodboldverden fra en anden vinkel, end den man ser på banen og i medierne.

 

Men at folk har taget så godt imod mit lille univers, er virkelig så overvældende og jeg er mere taknemmelig end I aner.        Ja det er jo fuldstændig crazy … Kan slet ikke få armene ned lige nu, havde aldrig turde håbe på sådan en udvikling …

TV Midtvest 24. august.

TV Midtvest 24. august. (burde måske have tændt de starinlys 🙂 )

 

Jeg tror kun at bloggen var en lille måned gammel, hvor et udpluk af et indlæg var i Blokhus Avisen – avisen fra min “HOMETOWN.” Var så stolt, da jeg så mit billedet af vores søn i en solnedgang, og lidt tekst fra indlægget. Derudover fik mit lille univers pludselig omtale fra både bloggeren Mette Lyngholm og FC Midtjyllands instagram profil – Og så i torsdags – ikke mindre end på min fødselsdag – fik jeg så en stor surprice gave i at TV Midtvest ringede og spurgte om de måtte lave et indslag om min blog, hvor transfervinduet skulle ses fra en anden vinkel.  – noget jeg har skrevet flere indlæg om, både om da Manden min og jeg selv skulle rive alt op og flytte fra den ene dag til den anden, men også om, hvor hårdt det er at miste spillere og deres  familie – selvom det jo alt i alt drejer sig om store drømme, der går i opfyldelse.

Blokhus Avisen

Blokhus Avisen 2. August.

Det er så mærkelig at se og høre mig selv på en skærm, virkelig mærkelig – så det er SÅ grænseoverskridende for mig… 🙂  I kan se indslaget HER  

Jeg synes Alexandra, som den søde journalist hedder, har fået det klippet godt sammen, så man kan få fornemmelsen af, hvilke bagsider,der også kan være når drømme går i opfyldelse. Men hvis I ønsker at læse mere om alle de følelserne og fantastiske oplevelser vi har haft som er forbundet med transfervinduet og klubskifte, så kan I læse nogle af mine tidligere indslag på linkene herunder.

TRANSFERVINDUET

MEGET MERE END EN FODBOLDKAMP

NU ER DET NU

IGEN vil jeg sige 1000 TAK… uden jer, unden jeres kommentarer, uden jeres delinger, omtale mm. Ja så var det slet ikke gået så hurtig. som det er gået. Mange af jer er søde at skrive eller lave kommentarer og det er lige nøjagtigt sådan, at jeg håbede at det vil blive. Altså at i mit univers ville I føle jer frit til at sige og spørge hvad I lyster. Det motivere mig helt vildt og giver mig en masse inspiration til emner jeg kan tage op. Det er virkelig så fedt  og gør mig helt glad i låget…. 🙂  Bliver sgu stolt – for det hele er jo helt enkelt og ærligt set fra Bak-spejlet 🙂

 

tex2

2 kommentarer

 • Maria

  Kæreste Diana.
  Herligt med et lille link til tv midtvest så os der kæmpede med børn igår også lige kunne få det med😉 Du er en fantastisk sej kvinde. Ikke alle har modet og psyken til altid at skulle stå klar til at give rødderne op, gang på gang. Lige nu nyder vi at have dig/jer i FCM, lad det forhåbelig blive ved i mange år endnu😘 Vi snakkes….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du sød … 1000 tak… og ja var selv en af dem der ikke så det, pga syge børn der skulle puttes 🙁 Pas på jer selv til vi ses på stadionen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolden giver venner for livet...