Der var de - men én manglede...

Permanent Make Up

bryn3

Okay jeg indrømmer det – jeg var Sk*** nervøs, da jeg sad inde i venteværelset. Men nu skulle det ske… Det jeg så længe har ønsket… !!!

Det kriller lidt i maven for det er faktisk lidt grænseoverskridende at dele det her med jer… For ved godt, at der sikkert er mange der vil sige, at det er så unaturligt og alt det der – men så er Make Up vel også Unaturligt ??? Der er så mange som vælger at få dette lavet og salonerne har så travlt – og det forstår jeg SÅ godt… For hvor er det SKØØØNT… Det er netop også derfor jeg deler det med jer, for tænk hvis der lige var én af jer derude som lige manglede lidt guiden i denne jungle af behandlere og behandlinger… 🙂

Så sorry guys, vi er dybt inde i kvinde hjørnet – Men på den anden side, så er det jo også snart Valentines Day – og er sikker på at mange vil elske denne gave. Vi snakker nemlig om tatoveret øjenbryn.. Eller det kalder jeg det i hvert fald, for det hedder det jo faktisk Phibrows / permanent Make Up. Det bliver nemlig  ikke siddende for evigt – snarere i 2-5 år . Jeg er på ingen måde stor forbruger af Make Up, men I piger vil vel også gerne give mig ret i at brynene er et af de områder, som kan ændre og markere et ansigt fuldstændigt og måske I også kan følge mig i tanken om;

– Tænk ikke at skulle tænke på dem i så mange år…. !!!! 😉

– Uanset om man har sovet, været i poolen – med eller uden make up…. 😉

Men prøv lige at finde den rette til at gøre det ??! …. Det er jo en kæmpe ændring i ens udseende – eller det er jo faktisk meningen at man slet ikke skal kunne se det, fordi det gerne skal være så naturligt som muligt…. Men har da også set så mange skrækeksempler på, hvor galt og crazy det kan gå….!!!!  Man kan jo ikke lige frem gemme det væk – når det først er blevet gjort…. Så jeg var villig til at kører, hvorsom helst, for at få det lavet hos den rette…. men helt tilfældigt førte anbefalingerne mig til Susan Vinther og Helle Sahl i Herning. En hyggelig lille skønhedssalon med flere behandlere, med hvert deres speciale… – og disse to laver kun Permanent Make Up – på fuldtid og har gjort det i flere år. Se det var jo lige det jeg ledte efter for at få den tryghed jeg behøvede for at kaste mig ud i det…. 😉

bryn5

bryn2

bryn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så lå på briksen under et dejligt varmt tæppe hos Susan Vinther,  hun fangede hurtig mine ønsker… Men fortalte også, hvad der var muligt og ikke muligt i forhold til, at hun kun ville lave det efter mine naturlige linjer og mimik…  RESPEKT  for den holdning… 😉 – Jeg så lidt løbende med i et spejl da hun tegnede op… og tænkte SHIIIIT…. Der sad jo de støreste bryn, som kun kunne sammelignes med faderens i de gode gamle FAR TIL FIRE film… Men hun var så sikker og overbevisende, så jeg lagde mig bare ned igen og lod hende fortsætte….

Nu sidder de der så; BRYNENE… 😉 og jeg vil lyve, hvis jeg siger, at det ikke gjorde bare lidt ondt – lige indtil man får den magiske creme på, så kan man ikke mærke en dyt… 😉 Tværtimod, så skulle jeg hele tiden nyse, som jeg også altid skal når jeg plukker dem. Jeg valgte at få STRÅ metoden, så det ligner små hårstrå, sammen med lidt skygge, altså hen over ens egne hår – for at gøre det mere naturligt – Ja der er meget man skal tage stilling til… Men det er jo også en stor forandring, så det er jo om at sætte sig ind i tingene inden…. 😉

Det eneste jeg så tænker nu er; …. Hvorfor jeg ikke har fået gjort det noget før… ???!!! Det er simpelhen så dejlig nemt og skønt  også selvom de er lidt tykkere end jeg måske selv ville have gjort, jamen så synes jeg virkelig, at hun har ramt rigtigt – og gjort så de passer til mig… – fik jeg nævnt, at jeg er SÅ GLAD FOR DET…:)

bryn8

Nu glæder jeg mig bare til om 2 uger, hvor farven gerne skulle have sat sig og derefter skal jeg farves op én gang til – og så skulle det helt færdige resultat være der…. Hvem ved måske jeg også skal have pigmenter i læberne…. Svært at stoppe, når man først er begyndt… Men man bliver jo fuldstændig betaget af det, når man ser hvad de kan lave… 😉

 

Så her får I lige de varmeste anbefalinger til Susan Vinther, som sidder i Herning og faktisk også snart nogle dage om måneden i det københavnske hos Diana Hvas – og Helle Sahl der sidder i Hjørring, men også nogle dage i Herning…. I kan kigge på deres Facebook og websider, hor i også kan læse om permanent Make Up:

PermanentMakeupArtSusanVinther

Bysahl.dk

Hvis I altså lige som jeg, har tænkt over de bryn så længe…. 😉

text

 

2 kommentarer

  • Hvor er de flotte!!
    Skal selv have lavet 3D bryn i næste måned og jeg glææææææder mig helt vildt:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • uhhhh 3D – altså er det en helt anden teknik eller ??? Ja synes da jeg har gået ind i informationerne så godt jeg kunne, men den der har jeg ikke hørt…. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der var de - men én manglede...