Når det er aller værst...

Burde jeg lukke bloggen ???

Burde jeg lukke bloggen ned ???? – har jeg overhovedet det blogger-gen i mig, der skal til for min blog bliver en succes ???? Sad med en masse af sådanne spørgsmål efter at jeg var til et bloggerevent i sidste uge hos Bloggersdelight, som er mit bloggerbureau. Det havde absolut intet med selve eventet eller menneskerne at gøre – de var så søde – og jo egentlig både mine kollegaer men også konkurrenter samtidig – men jeg følte mig så forkert placeret – tror bare det gik meget op for mig hvad det var jeg havde kastet mig ud i… Kan jeg forene mig selv nok i det til, at det kan blive en succes ??

Bloggerlivet handler meget om brugen af de sociale medier, og det er der jeg indrømmer, at jeg måske bare er for gammeldags. Gør slet ikke nok brug af dem, som jeg måske burde for, at det kan skabe en masse mere opmærksomhed på min blog og dermed få flere følgere og læsere, som jo i virkeligheden, er de succeskriterier, man som blogger bliver målt på.

Eventet startede med en konkurrence, hvor vinderen af det bedste billed fra eventet, fik et gavekort til RESTAURANT KÔD. Allerede der var jeg tabt, da alle begyndte at knipse løs med og uden selfies.. Derefter blev billederne lagt ud på Instagram, facebook, twitter og “Snappen”…. – jeg er først ved at overvinde mig selv til at være lidt mere aktiv på instagram og facebook… og så stopper det så også der, hvilket er et valg, da jeg synes hurtigt, at man kan have mange alt for tidsrøvende aspekter i hverdagen – hvilket vel bare en selverkendelse af, at man ikke altid helt kan styre det 😉

Men Burde jeg så lukke bloggen ned – for kan det overhovedet blive en succes..???

img_1350

Helt forvirret på vej hjem fra Event 🙈😜

 

Blev helt rundforvirret… – indtil jeg på vej hjem i bilen blev ramt af min stædighed. For hvad er succes og hvem bestemmer, hvornår det er det??? – Okay Jeg kunne måske godt gøre mere brug af billeder mm. Men når alt kommer til alt så elsker jeg bare at fortælle historier og så længe der er nogle, der synes, at det er interessant at læse dem, så er det jo succes for mig… 🙂

Nu har jeg blogget om livet med fodbolden som et familieprojekt på godt og ondt i godt 4 mdr – og mit lille univers har virkelig overgået alt, hvad jeg turde håbe på inden jeg gik igang. Tror bare at jeg er en lidt atypisk blogger – Og det er jeg faktisk stolt af – hvis jeg selv må sige det ??? 🙂 – For ja kunne vælge at gå imod mit princip som mange nok vel kalde for gammeldags og gør meget mere brug af de sociale medier og det kan også være det sker en gang – men hvis ikke jeg gør det – bliver jeg så nød til at lukke mit lille univers ned ??? Der er så mange af jer der hele tiden er så søde til at kommentere og skrive både på den ene eller anden måde – og derfor mener jeg når jeg skriver, at det betyder mere end I aner, for det giver en masse motivation og ikke mindst inspiration til mit lille univers – og elsker al den feedback og spørgsmål – burde det ikke være nok til at fortsætte – altså på min egen måde ??? 😜 – også selvom man føler sig helt forkert placeret, når man sidder I et forum fyldt med kollegaer/ konkurrenter 🙈🙈😉  Det var selvfølgelig et lille hint til, at I gerne må komme med jeres meninger, om hvad I synes – burde jeg gøre mere brug af Fotos på Instagram ??? Måske endda begynde på snappen og Twitter ???? Er der noget I ønsker eller synes der mangler ved mit lille univers ???

 

tex2

25 kommentarer

 • Camilla D.

  Jeg er kun lige begyndt at følge din blog, men synes den er super god, og jeg ELSKER at den ikke er fyldt med annoncer og (ja, unddkyld) tonsvis af ligegyldige emner, som nogle andre blogs kan være. Du skriver lige fra hjertet, og det kan jeg rigtig godt lide 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla

   Hvor varmer det at høre virkelig … det er netop det jeg forsøger at gøre… Så det betyder meget at få at vide at det også bliver modtaget sådan 🙂
   Dejlig mandag til dig
   De varmeste tanker fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal da bare fortsætte bloggeriet! Jeg har blogget i snart 5 år og kan stadig ikke leve af det – men neg giver bare IKKE op, for jeg elskerat blogge😊Hvis du mangler lidt fif om brugen af de sociale medier, så kig ind hos mig og send evt. En besked – jeg hjælper gerne😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hej “mormor”

   Hvor sødt af dig at skrive… Jeg tager imod alt med kyshånd…. 🙂 Mit mål er på ingen måde at skulle leve af det… Men når man er samlet med så mange bloggere på en gang bliver man lidt i tvivl om man kan gøre det på sin egen måde… Men en stor hjælp ville være, hvis du kom med kritiske feedback på mine indlæg, design af blog mm… Kunne være rart at få en lille pejling fra en garvet 😉
   De bedste hilsner fra Di

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anders

  Jeg synes du er en god Blogger. Du skal forsætte som du gøre, det gøre kun det du gøre unikt og hvem kan ikke lide når noget er unikt 🙂 Keep up the good work.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Anders, det var sødt af dig at skrive…. 🙂 – og igen 1000 tak fordi du læser med, det varmer mere end du aner…
   De varmeste hilsner fra Diana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella Marie

  Selvfølgelig skal du blive ved med at blogge. Bloggen er min brugervejledning til dette sindsyge fodboldliv, og er sikker på, at det også er andres. Når det så er sagt, kan jeg godt forstå, at du føler dig en smule malplaceret til events som disse. For som du selv har sagt, blogger du om dit egentlige liv, og ikke det liv der ser bedst ud på de sociale medier, som de fleste andre bloggere gør. Vær stolt af dit arbejde og din villighed til at gå en anden vej. Du har allerede opnået succes – i hvert fald i mine øjne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du sød – 1000 tak 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Det var jo netop også en af de ting jeg gerne ville ramme med bloggen så derfor varmer det mere end du aner for mig at du skriver det … håber alt er godt med dig …
   stort kram fra mig til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Wiwe

  Du skal blive ved😊
  Du skriver så godt og dejligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 1000 tak Charlotte – det var sødt af dig … dejligt at høre at det kan betale sig at være lidt principfast en gang imellem 😜
   1000 tak fordi du læser med det betyder mere end du aner 🙏🏼🙏🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luigi

  Kæreste Diana.
  Selv om jeg kender lidt til dine historier i forvejen fordi vi har kendt hinanden længe, så læser jeg alligevel med. Fordi jeg gerne vil høre dine historier og ikke fordi jeg vil se en masse billeder. Du har så meget på hjerte og det er dejligt og inspirerende. Du er dig og du er en ener. Hold fast i det. Ellers forsvinder man bare i mængden. Succes det har du allerede hvis du spørger mig. Keep up the good work ❤️😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er simpelthen så skøn og Gud hvor savner jeg dig – du er jo som du var den gang – altid så dejlig opløftende… vi må have gang i den samling af oldies’ne 😜😘😘
   Stort kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg ved præcis hvordan du har det og har selv følt det samme efter eventet. -Efter eventet fandt jeg dog ud af at jeg faktisk har fulgt din blog i en længere periode og jeg elsker at læse dine små fortællinger. Du skriver på en spændende og inspirerende måde… and so what hvis du ikke er mega aktiv på sociale medier, man behøver jo ikke være som alle andre, du er bare dig og det er helt fint! Jeg håber du i fremtiden vil fortsætte din blog for jeg er fan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sofie

   Den varmede den besked – 1000 tak 🙏🏼🙏🏼 Dejligt at høre at jeg ikke var den eneste med de følelser/tanker… hvad gjorde du dig af overvejelser??

   Kram fra DI

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Jeg tænkte meget på hvad fremtiden for bloggen skulle være. Skulle min søster og jeg prøve at udvikle min blog så det blev vores, var jeg klar til at opgive min blog, så mine tanker og drømme omkring det blev vores? Ville det overhovedet blive en succes? Mit liv er jo ikke ligefrem spændende, fuldtidsstuderende, ligesom mange andre. Jeg har jo ikke på den måde en purpose med min blog, ligesom mange andre har, som skriver om mode, fitness mv. Jeg tænker at skrive om det er oppe i medierne og måske til tider det som folk tænker men ikke tør sige, men gider folk læse det?
   Du har en spændende historie, baggrund og liv og har nogle erfaringer du kan dele ud af og jeg elsker at læse dem. Jeg er sikker på at der er mange der synes at din blog er interessant fordi den er anderledes og du er dig selv! Så jeg håber at du vil blive ved. Jeg vil i hvert fald gerne støtte og følge dig i fremtiden og du skal være velkommen til at skrive til mig på mail, hvis du har brug for noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Sofie
   Det var virkelig sødt – men har vi alle ikke en historie ??? Er det ikke derfor vi synes det er så sjovt at følge andre ???
   Tror min konklusion på det hele blev at bare man har en glæde i det man laver så er det vel den største succes når man gør det på sin egen måde ved bare at være sig selv ???? Eller ???
   Men tak igen fordi du skriver – ønsker dig (og din søster 😜) al det bedste og hvis jeg kan hjælpe jer så skriv endelig…
   vi er jo kollegaer 😜😜
   Kram til jer

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Jo det har du vel ret i, alle har en historie nogens er bare mere interessant end andres.
   Præcis så længe man elsker det man laver er det vel i princippet lige meget hvad andre tænker! Alt det bedste til dig og din familie også 🙂
   Du må også endelig skrive hvis der er noget jeg (vi) kan hjælpe med, vi er jo kollegaer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vel skal du ej stoppe fordi du ikke er som andre bloggere- der er plads til os alle og personligt er jeg langt mere til din stil end til at skabe noget for andres skyld. Du gør det for din egen skyld, din passion og fordi du er dig- hold fast i den du er🙏🏻 Det vi mange der beundrer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Synes bestem du skal blive ved . Man kan indentificere sig med hvad du skriver . Flere billeder er altid fedt .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Karina det var sødt af dig – og tak for din ærlighed omkring fotos … mener du også mere på de sociale medier ???

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jens Mikkelsen

  Jeg læser ikke blogs. Men jeg læser din/jeres historie. Måske fordi det ikke er en blog men en interessant og relevant historie. Kristian var for mig som tilhænger, den første spiller som turde vise den samme ærgerighed og dedikation til FCM som alle fans ønsker. Det er muligt at andre spillere havde på samme, men Kristian kunne bare udtrykke det på banen. Din fortælling giver så det fulde billede af hvad der foregår udenfor banen og hvilke omkostninger og glæder det har for dig. Vi sidder som tilhængere og håber på den næste stjerne i hvert transfer vindue og tænker ikke på at det kan være på bekostning af at et vennepar må flytte by/klub da der ikke længere er plads til manden i truppen og det relevant læsning. Så tak for dit indblik og bliv endelig ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor skønt at høre fra dig Jens og 1000 tak fordi du læser med… dejligt at høre fra en fan som endnu ikke har glemt ham… 🙏🏼😜 Lige det du Skriver var jo netop hensigten da jeg startede den – så de ord varmer meget mere end du tror… så igen 1000 tak 🙏🏼 De bedste hilsner fra Lady Di

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Strandsbjerg

  Som du selv skriver, hvem skal afgøre om det er en succes. Det er vel kun dig selv, men jeg nyder i hvert fald at følge din blog, så jeg håber du fortsætter. God weekend Michael

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Michael – det er dejligt at høre – fortsætter helt sikkert for elsker virkelig at skrive og hvorfor stoppe noget som gør en glad 😜 Men det var mere om jeg evt skal kaste mig mere i krig med andre sociale medier og gøre brug ad dem ???

   De bedste hilsner fra DI

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvis du har noget på hjertet så skriv endelig...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det er aller værst...